Už je to tady! Významný britský politik, „bez koronavakcíny nebudete smět do práce, restaurace a na veřejnost“

Sdílet

Když kritici koronavirových „opatření“ hned od jara začali poukazovat, že se jedná o nastolení nové totality a jde pouze o politický problém, tak se jim mnozí posmívali jako „konspirátorům“. Dnes asi jejich kritikům smích začíná docházet. Skutečně se jedná o novou globální totalitu orwellowského typu, která má jako vedlejší cíl i redukci populace.

Politici se tím již přestávají tajit. Například významný britský poslanec vládnoucí konzervativní strany Tom Tugendhat prohlásil, že si umí představit, že lidé bez vakcíny nebudou smět chodit do práce, do restaurací a na veřejné akce. Lidé by podle něj mohli nosit například identifikační pásky, že jim byla vakcína píchnuta. Je tedy jen otázkou času, kdy to gojimovi uvězněnému v nekonečné karanténě, bude naservírováno „odborníky a hygieniky“ jako jediné možné řešení, pokud chce zase vytáhnout paty z domova. Nechají si to lidé líbit? Zatím to tak bohužel vypadá.

Sára Stein, NYC, USA


Sdílet

One Reply to “Už je to tady! Významný britský politik, „bez koronavakcíny nebudete smět do práce, restaurace a na veřejnost“”

  1. Mengele hadr, nutit lidi do vakcíny, u které nejsou zcela zmapovány vedlejší účinky a když navíc se vývojáři vyzuli z odpovědnosti za případné komplikace. Nikdo nezaručí, že vakcína nezpůsobí autoimunitní chorobu (organismus bojuje sám proti sobě), zhoubné bujení, rozhašení imunitního systému či třeba neplodnost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *