Počet úmrtí na koronavirus prý strmě roste. Typická oběť strašlivé pandemie vypadá takto. Jak se dělají děsivé statistiky?

Sdílet

K 13.10 (1 00 hod)byl počet úmrtí, která jsou přisuzována viru COVID19, oficiálně stanoven na 1051. Vláda a „mediálně protěžovaní“ odborníci začínají opět strašit veřejnost strašlivou pandemií a prý je nutno uzavřít celou zemi. Zavřít restaurace, zakázat stýkání se běžných lidí atd. Bohužel se nedozvídáme, jak a na co skutečně ony údajné oběti koronaviru zemřely. Byli ti zemřelí chronicky nemocní (zemřeli tedy ve skutečnosti na něco jiného), nebo ne? Nevíme!

Proto si musím pomoc oficiálními zprávami z oficiálního tisku.

První zemřelý na údajný koronavirus byl 95 letý pán a Blesk o jeho úmrtí píše následují:

Fyzický stav pacienta nebyl podle hygieniků dobrý, v letošním roce byl kvůli těžkému plicnímu onemocnění několikrát hospitalizován (myšleno před nákazou koronavirem – poznámka autora). „Předchozí onemocnění plic je velmi přitěžující okolnost. Plíce mají omezenou kapacitu a nedokážou koronaviru dál odolávat, chybí jim rezervy, které má zdravý člověk,“ sdělil mluvčí.

Po propuštění z LDN muž jeden den pobyl v domově pro seniory na pražském Chodově. Do karantény muselo 11 zaměstnankyň, které s ním přišly do styku. První týden izolace jim teď bude končit. Ostatní zaměstnanci podle magistrátu používají respirátory.

Muž byl do nemocnice přijat 18. března, umístěn byl na standardním lůžku na infekční klinice, intenzivní péči ani plicní ventilaci nepotřeboval. Trpěl řadou zdravotních problémů – jako chronické srdeční selhání, chronická ischemická choroba srdeční a měl kardiostimulátor. Důvodem úmrtí bylo celkové vyčerpání organismu, uvedl ošetřující lékař Infekční kliniky Nemocnice Na Bulovce.

Stručně řečeno, pán byl dlouhodobě velmi nemocný a na žádný koronavirus nezemřel. Pouze měl pozitivní velmi pochybný PCR test. V jeho požehnaném věku je to již zcela běžná situace a jeho skon nemá s koronavirem NIC společného.

Druhá obět byl 47 letý muž v terminálním stadium nádorového onemocnění. Opět z oficiálního tisku:

Druhou obětí koronaviru je muž, kterému selhávaly orgány kvůli nádorovému onemocnění. Nákaza koronavirem jeho smrt urychlila. V tiskové zprávě to uvedla nemocnice v Havířově na Karvinsku, kde muž zemřel. Hospitalizován tam byl od minulé středy. Do zdravotnického zařízení ho převezla záchranná služba.

„Pro jeho záchranu nemocnice udělala vše, ale pomoci mu už ani specializovaná intenzivní péče nedokázala. Pacient měl totiž rozsáhlé nádorové onemocnění s pokročilými metastázami do dalších orgánů. Nákaza koronavirem jeho smrt bohužel uspíšila,“ uvedla mluvčí nemocnice Irma Kaňová.

Tohle je typická oběť koronaviru?! Vždyť ten pacient byl ve stádiu selhávání základních životních funkcí již před pozitivním testem na COVID 19!!!!

Někdy dokonce nemocnice vydá oficiální prohlášení, že nemocný zemřel z jiného důvodu, ale měl pozitivní PCR test (velmi pochybná testovací metoda!). Přesto je hned zařazen do statistiky úmrtí.

Jak se vytvářejí děsivé statistiky? Celosvětové pravidlo je, že každý pacient, který zemře a má současně pozitivní test, je považován za oběť koronaviru! Měl autonehodou? Upil se k smrti? Přejel ho parní válec? Utopil se ve vaně? Všechno jsou to jasné oběti řádícího koronaviru!

Ale abych nechodil kolem horké kaše! Zatím nebyl v ČR prokázán případ, kdy by byl primární příčinou úmrtí virus COVID19! Důvody celé té hysterie jsou jiné, něž zdravotní. Pokud vám někdo říká něco jiného, tak lže! Je jedno jestli je zrovna předseda vlády, nebo ministr zdravotnictví, nebo nějaký ambiciózní lékař…

prometheus


Sdílet

2 Replies to “Počet úmrtí na koronavirus prý strmě roste. Typická oběť strašlivé pandemie vypadá takto. Jak se dělají děsivé statistiky?

  1. Je to tak. Apropos, kdo vyrábí ty testy a co o nich vime, kromě toho, že stojí 1700+ Kč a jsou k ničemu, protože se člověk může nakazit záhy po negativním testování?

  2. Nieje pochýb že celá aféra okolo korona je neskutočný podvod a určite úchyláka.Stále si myslím že stojí za tým Vatikán a ich zvrátený posluhovači.Proste ubližujú ľudom bez príčiny.Bolo by načase všetkých farárov uviesť ako cudzích agentov.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *