Starosta německého města si zoufá, „rodiče se bojí pouštět děti samotné ven kvůli bující kriminalitě uprchlíků“

Sdílet

Starosta durynského města Suhl André Knapp si veřejně postěžoval, že ho bombardují telefonáty rodiče německých dětí kvůli masové kriminalitě uprchlíků ve městě.

Rodiče se kvůli řádění uprchlíků bojí děti posílat samotné do města, aby se nestaly obětí šikany, loupeží a dívky sexuálního obtěžování. Starosta si zoufá, že levicová zemská vláda (Sociální demokracie, Levice a Zelení) na město kašle. Městu bylo přiděleno 600 uprchlíků, kteří nepracují, zapojili se do drogové a jiné kriminality a často v opilosti tropí výtržnosti. Jen od ledna do poloviny května bylo v městě Suhl (35 tis obyvatel , tedy jen o trochu větší než můj rodný Kolín) spácháno uprchlíky 200 trestných činů, včetně pokusu o vraždu. Pro tak malé a dříve poklidné město nepředstavitelná změna.

Uprchlíci také odmítají dodržovat koronavirovou karanténu a místí se bojí šíření nákazy.

Špatná zpráva pro město a jeho obyvatele je, že německá vláda plánuje další masivní dovoz uprchlíků a jistě jich část přidělí i do Suhlu.

Redakce vzkazuje J. Cemperovi. Cempere vyrazte na místo činu, tam jistě odhalíte, že německé děti tyranizují chudáky uprchlíky a tento článek označíte zase za manipulaci 🙂


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *