Nový polský ministr školství odmítá sexuální výchovu a LGBT propagandu v polských školách. Je připraven využít všech právních možností k vytlačení LGBT agendy z polských škol

Sdílet

Nový polský ministr školství prof. Przemysław Czarnek (PiS) prohlásil, že rozhodně odmítá sexuální výchovu na polských školách, stejně jako další LGBT propagandu. Je připraven využít i právních nástrojů k dosažení nazorové neutrality na polských školách. Chce tak zabránit ideologické revoluci ze strany LGBT neziskovek a jejich zahraničních mecenášů mezi polskou mládeží. Podle ministra mají děti právo na pokojné dětství a dospívání a měly by být ušetřeny agresivní LGBt propagandy.

Na českých školách mají ale LGBT neziskovky a propaganda dveře otevřené do kořán. Běžné jsou přednášky sexuálně menšinových jedinců, kteří velebí před mládeží svoji sexuální orientaci a životní styl jako něco „cool“. To vše za podpory a souhlasu „českého“ ministerstva školství.

Polsko je v posledních týdnech svědkem stále agresivnějších útoků LGBT++P aktivistů proti tradičním křesťanských symbolům a institucím. Polská vláda ale stojí na straně práva a proti LGBT neziskovkářům rázně zasahuje. Na podporu LGBT agendy se v Polsku postavil i americký velvyslanec a zástupci EU. To opět kontrastuje s postoji „české“ vlády, která se zcela otevřeně staví na podporu LGBT++P agendy.

Tadeusz


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *