ČR má ještě horší imigrantské ghetto než Teplice a tamější imigranti jsou živi převážně z kriminality

Sdílet

Mnohými alternativními medii jsou Teplice dávány jako negativní příklad vytváření imigrantského ghetta. Teplice nyní mají oficiálně 17 procent imigrantů! Přitom ale u nás existuje mnohem starší a horší imigrantské ghetto. Jedná se o náš západočeský Cheb. Cheb (německy Eger) má oficiálně 30 tisíc obyvatel. Z toho 7500 jsou oficiálně Vietnamci. To je celých 25 PROCENT! Každý 4. obyvatel Chebu je Vietnamec! Na rozdíl od muslimů v Teplicích jsou zde všichni Vietnamci zapojeni do drogových a pašeráckých aktivit. Jejich hlavní základnou jsou tržnice Zlatý kříž (na hranici s Německem) a Dragon (přímo ve městě). Vietnamci vlastní ve městě řadu nemovitostí, stejně jako v okolí, kde se vaří pervitin, pěstuje marihuana, stáčí ilegální alkohol, překládají uprchlíci, prodávají drogy německým odběratelům, pašují imigranti do Německa a balí vlastnoručně vyráběné cigarety.

Místní politické „elity“ (komunální volby vyhrála „Volba pro město“) a místní policie se bojí jakkoliv proti vietnamským drogovým a kriminálním mafiím zasáhnout. Všichni vidí, že mají politické krytí na nejvyšších místech „české“ politické scény. Proto všichni dělají, že nic nevidí. Místní se jich pochopitelně bojí. Zkuste se postavit vietnamskému mafiánovi?! Žádné ochrany od úřadů se nedočkáte!

Vietnamce sice postihla koronavirová karanténa. Nemohli běžně vozit své „zboží“ do Německa, stejně jako za nimi nemohli jezdit narkomané z Německa a nyní na ně opět uhodila druhá vlna. Je proto pravděpodobné, že své kriminální aktivity opět nasměřují směrem dovnitř naší země.

Nestěžujte si jen na Teplice (Muslice), Cheb je na tom minimálně stejně špatně!

Egerman


Sdílet

One Reply to “ČR má ještě horší imigrantské ghetto než Teplice a tamější imigranti jsou živi převážně z kriminality”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *