Teplice mají oficiálně 8400 imigrantů, většina jsou muslimští Arabové. Město jim prodalo obecní byty. Dílo současného předsedy Senátu J. Kubery z ODS

Sdílet

Teplice mají oficiálně 8400 cizinců, to je 17 procent celkové populace! Většinou se jedná o Araby muslimského vyznání. Většina z nich žije v obecních bytech, které jim prodalo město v době vlády současného předsedy Senátu J. Kubery z ODS.

Ten je sice medii líčen jako člověk odvážných názorů, ale jeho skutky ukazují zcela jinou tvář. Z českých Teplic se staly arabské Muslice. V některých třídách již je dnes většina dětí z menšin (muslimové, Vietnamci, Cikáni) a čeští rodiče se zoufale snaží přihlásit své děti na jiné školy. Nikdo ale ve skutečnosti neví, kolik cizinců v Teplicích skutečně žije. Odhaduje se, že ilegálně jich tam je nejméně dalších 3-4 tisíce. Například čtvrť Šanov se již považuje za zcela arabskou a muslimskou.

J. Kubera z ODS proslul jako nadšený podporovatel nejrůznějších menšin, na práci pro Čechy mu již proto nezbývá čas. Za jeho starostování se z města Teplice stalo muslimské město Muslice

Další významnou menšinou jsou Vietnamci, kteří v rámci svých krycích aktivit jako jsou večerky, restaurace a nehtová studie podnikají především ve výrobě a prodeji drog, jak v Teplicích, tak nedalekém Německu. V posledních letech se Vietnamci rovněž zapojili aktivně do pašování imigrantů do Německa.

J. Kubera v Ománu. Co pak asi domlouval s místními šejky?

Nabízí se otázka, za jakou práci dostal pan Kubera křeslo šéfa Senátu? Stejně tak se nabízí otázka, proč pan Kubera a teplická radnice nenabídl městské byty například mladý českým manželským párům, které plánují založit rodinu a vychovávat děti?

Multikulturní Teplice. V téhle teplické třídě základní školy tvoří Češi pouze 14% žáků

David Kraus


Sdílet

36 Replies to “Teplice mají oficiálně 8400 imigrantů, většina jsou muslimští Arabové. Město jim prodalo obecní byty. Dílo současného předsedy Senátu J. Kubery z ODS

    1. Už dokouřil,ale co je pravdy na článku fakt nevím,přeju NAŠIM lidem ať se jim tam dobře žije .

      1. Není to pravda. Teplice svůj obecní bytový fond nemá již více jak 20 let. Bytový fond převedl na bytová družstva a činžovní byty postupně za úplatu převáděl na nájemníky. A tedy pan Kubera nedisponoval žádnými byty a tudíž je nemohl převádět a ani nabízet např. mladým manželům a podobně. Já bydlím v Teplicích v části Trnovany, což je kousek od Šanova a opravdu se tam nic takového neděje. Co se týká škol, tak opět lež a když se podívám na tu fotky školky, tak jak poznám, že je to právě z Teplic? Nebyl jsem nikdy přívržencem Kubery, ale tohle si fakt nezaslouží. Snůžka lží a divím se, že v dnešní době může někdo šířit beztrestně takovéto lži. Je mi z toho smutno, že mezi námi jsou takovýto lidé, kteří se snaží jen o nesnášenlivost mezi obyčejnými lidmi.

        1. Domnívám se, že pokud se jedná o výmysly a lži, pak by bylo namístě tyto šiřitele falešných zpráv přísně trestat, protože to nejsou jen duchem chudí tvorové, ale vysloveně trestně odpovědní ubožáci, kteří se mylně považují za „neodhalitelné hrdiny“ a přitom jsou to UBOŽÁCI. Pokud, ale původní informátor lže, pak je třeba jej považovat za LUMPA NEJHRUBŠÍHO Zrna a ve skutečnosti ještě víc škodí pravdě, nežli ti jež nazývá lháři).

  1. Doufám, že pan Kubera zaplavil Teplice Arabama a potom se odstěhuje do klidné obce. Je to tedy síla. Takového zastupitele mít to je neštěstí

  2. 😀
    Západobalkánská migrační trasa se v říjnu postarala o 500 nově příchozích. Za letošní rok je to již 8400 migrantů, což oproti prvním deseti měsícům roku 2018 představuje nárůst o 82 procent. Více než polovinu zachycených migrantů zde tvoří Afghánci.

  3. Kubera je neštěstím pro Teplice od té doby co nastoupil do politiky,o ruiny v Trnovanech se nezajímá ale o práva Arabů ano.
    Trnovany jsou plné cikánů,feťáků a dalších pochybných existencí.Jisté je že to zadarmo nedělá.

  4. Co to tady melete za hovadiny,Teplice prodali všechny obecní byty a domy už v r.2000!!!!
    Arabové kupovali domy už a jen od soukromých majitelů, nepište něco o čem víte kulový!!!

        1. Město Teplice přidělilo Arabům sociální byty? Už se v tom propagandistickém oddělení havlistické a protičeské ODS trochu vzpamatujte! Jste jen za hlupáky 🙂

    1. Legání repatriace je řešení, je třeba začít jednat a ne řešit hovadiny. Ale stačilo by také dodržování zákonů anebo za nedoržování, drakonické tresty – pokuty, zabavení majetku, apod.

  5. Komentáře pod článkem jsou úplně mimo…chtělo by to situaci popsat pro občany srozumitelnou řeči. Pan Kubera podle mne nebyl v Teplicích monarchou ani samovládcem, je jen sveráz neměnící své názory a postoje k životu…stranické dresy mne v komunální politice nezajímají…Zdravím z Valašska a přeji Vám všem příjemné prožití Vánočních svátků…

  6. Vy mantáci bez mozku, nenapadlo vás že si toho idiota a hlavně celé své Zastupitelstvo ZVOLILI dobrovolně a demokraticky místní dementi??? CO volili, TO mají…… Tak KDO je tu pak debil???????

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *