Německá vláda nebude vracet do Sýrie ani těžké muslimské kriminálníky. Prý je to pro ně příliš nebezpečné a nehumánní

Sdílet

Německá vláda prodloužila zákaz na odsun vypovězených uprchlíků (nemají nárok na azyl) zpět do Sýrie až do léta 2020. To se týká i uprchlíků odsouzených za těžké zločiny jako vražda, znásilnění apod. I ten, kdo spáchal v Německu těžký zločin, stále požívá statutu a ochrany uprchlíka, zní oficiální vysvětlení. Podobný zákaz odsunu uprchlíků zločinců platí již pro Afganistan.

Oficiálním důvodem je, že by jim v Sýrii hrozilo nebezpečí. Neoficiálně to znamená, pokračujeme v islamizaci Německa plnou parou. A že Němce uprchlíci vraždí, znásilňují a přepadávají? To nás nezajímá, my máme naše ochranky, pancéřované limuzíny a bezpečné domy. Jen to ukazuje, jak se evropské „elity“ zcela odtrhly od svých národů a poslušně slouží svým globalistickým pánům.

To se bohužel týká i naší země. Stačí se podívat, co Babišova vláda ale i demokratická „opozice! ve skutečnosti dělá. Masivní neoficiální přísun imigrantů, likvidace českého podnikání, snižování kvality vzdělání, anti rodinná politika atd. Globální finanční oligarchie musí mít z Babiše a jeho kohorty radost.

Sára Stein


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *