Známý německý virolog a lékař, „proti koronaviru se nikdy nenechám očkovat a to je mi 73 let…“. Přidal čísla, která se jinde nedozvíte

Sdílet

Prof. S. Bhakdi je jeden z nejznámějších německých virologů a mikrobiologů. Je sice thajského původu, ale celá svá studia a profesní život strávil v Německu a má i německou manželku a občanství. K oficiální verzi koronavirové pandemie se jako jeden z mála stavěl od samého začátku, kdy na základě oficiálních čísel ukázal, že situace je zcela jiná, než líčí oficiální media a úřady. Je také spoluautorem koronaskeptického bestselleru „falešný poplach“ (Fehlalarm), který napsal společně s manželkou lékařkou.

Před nedávnem poskytl prof. Bhakdi rozhovor rakouské televizi Servus TV. Zde se zcela jasně vyjádřil k očkování koronavancínou. Prý si jí sám nikdy naočkovat nenechá, ačkoliv je mu již 73 let a patří tedy mezi rizikové skupiny. Jednak není vakcína řádně testována, což obvykle trvá léta. Také se prý jedná o nový typ vakcíny, která dokáže změnit lidský genom a nikdo tedy neví, jaké skutečné důsledky může tahle vakcína mít na lidský organizmus. Lidé a politické strany prý protestují proti geneticky modifikovaným potravinám, ale geneticky modifikované vakcíny jim nevadí. K tomu je třeba si přidat skutečné informace o klinických studií vakcín z Oxfordu. Kdy již ve fázi 2 měla 1/4 dobrovolníků vážné vedlejší účinky jako otoky, bolesti končetin atd. Jenže o tom se mlčí a dokonce lže! Když se tvrdí, že vakcíny nemají žádné vedlejší účinky.

Prof. Bhakdi dále na základě veřejně přístupných dat z Robert Koch Institutu v Berlíně vypočítal, že u lidí mladších 70 let, zemřelo oficiálně na koronavirus (s koronavirem) pouze 0,7 procent. V Německu dokonce jen 0,07 procent! Koronavirus tu byl podle Bhakdiho vždy a byl součástí chřipkových epidemií. Navíc u zemřelých na koronavirus se neví, zda neměli nějakou skrytou chorobu, což se často objeví až při pitvě.

Podobnou situaci vidíme i u nás. „Experti“ jako Prymula (bral obří úplatky od farmaceutických firem), Maďar (pracuje pro distributora vakcín) straší veřejnost velkou pandemií a slibují spásu pomocí netestované vakcíny! Necháte se na radu podobných „odborníků s máslem na hlavě“ očkovat podivnou vakcínou?! Já ani zadarmo!

Prometheus


Sdílet

2 Replies to “Známý německý virolog a lékař, „proti koronaviru se nikdy nenechám očkovat a to je mi 73 let…“. Přidal čísla, která se jinde nedozvíte

  1. Jakoby mi článek a ten německý profesor mluvil z duše. Odpovím na otázku na konci článku: Ani já bych se nenechal očkovat vakcínou schválenou ve zrychleném řízení, u mě by jasně rizika nad přínosem převažovala.

  2. Z vakcín budou mít prospěch pouze jejich výrobci s lidé jako Prymula, nedám si ji píchnout ani za tunu zlata

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *