Uprchlík „vzor integrace“ si vymyslel rasistický žhářský útok, šlo mu o pojišťovací podvod a málem upálil vlastní ženu a dceru

Sdílet

Trapnou multikulturní scénu zažili obyvatelé německého města Wetter. V roce 2018 zde vypukl požár v obchodě, který vlastnil uprchlík ze Sýrie. Okamžitě se srotily všechny mainstreamové politické strany a „občanské organizace“ na jeho podporu. Všem bylo jasné, že za útokem jsou „pravicové živly“ z řad bílých Němců. Uprchlík přišel do Německa v roce 2015 a byl vydáván za vzor integrace, tak ho líčila místní radnice a media. Prý je to vzor pestré německé společnosti. Obchod si otevřel několik týdnů před požárem a po pár dnech se na obchodě našly antiislámské nálepky. Při požáru vyvedli hasiči z hořícího domu jeho ženu a dceru (11). Jak bylo vše dojemné.

Z činu byl záhy obviněn jistý mladík, který s přáteli zveřejnil konzervativní protiimigrantské texty, Mladík se stal obětí přepadení policejního komanda a byl zatčen. Jenže musel být zase propuštěn, důkazy byly prach bídné.

Letos ale vyšla na povrch celá pravda. Obchod si zapálil sám uprchlík, stejně jako si sám vylepil „antiislámské samolepky“. Jeho motivací byl pojišťovací podvod. Bezohledný uprchlík navíc klidně zapálil dům, ve které spala jeho žena a dcera!

Je to další krásný příklad, jak se v Německu daří ona integrace chudáků uprchlíků. Chceme tohle mít i u nás?


Sdílet

One Reply to “Uprchlík „vzor integrace“ si vymyslel rasistický žhářský útok, šlo mu o pojišťovací podvod a málem upálil vlastní ženu a dceru”

  1. Co mě v článku zaujalo – že radnice a media vydávala o této osobě oslavné články. Otázkou je, jak moc je „podnikání“ těchto mimoevropských osob košer (karuselové podvody s DPH, šmelina, hygienické standardy, napojení na organizovaný zločin, výroba a distribuce omamných látek).
    Podobně odporný oslavný článek byl vydán i na Novinkách:
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cesko-je-nas-domov-ukazali-cesti-vietnamci-v-krizi-40327620

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *