Papež, “ Bůh miluje LGBT děti a LGBT rodiny“!

Sdílet

Římský papež František se setkal se zástupci LGBT rodin a LGBT dětmi. Na tomto setkání prohlásil, že Bůh miluje jak LGBT rodiny, tak LGBT děti!

Že je to v přímém rozporu s písmem bible, katolického preláta nemohlo nijak vzrušit. Kdo by se dnes řídit tou zpátečnickou knihou?! Vždyť je to homofobní dílo! Homosexuální styk se tam nazývá ohavnost a je to prý těžký hřích. Je nejvyšší čas, aby papež vydal bibli novou s LGBT zaměřením. Pomáhat by mu mohl v jejím sepisování třeba T. Halík, nebo německý kardinál Marx.


Sdílet

5 Replies to “Papež, “ Bůh miluje LGBT děti a LGBT rodiny“!

  1. Ide o to,za koho má tento diabol BOHA.No pravého BOHA otca- Michaela=Jžíša určite nie.On ctí boha peňazí a sám seba nazýva bohom.O nom biblia práve vraví ako o najväčšom netvorovi.Všimnite si,že rovnako vraví ako SEREŚ a aj jedná ako on.A čo sa týka slova OHAVNOSŤ znamená to PEDOFÍLIA. O HOMOSEXUÁLOCH(ako aj lezbách)biblia vraví ako o MURENYNOCH VRED-HNIS,Prevrátenosť´-transexuál atd.atd.

  2. Dva homosexuálové, studenti Univerzity Karlovy Tomáš Fiala (dat. nar. 11. prosince 1995) z Ledče nad Sázavou a Jiří Nehyba (dat. nar. 18. ledna 1995), v červnu 2019 zavraždili manželský pár Marii Drašnarovou a Přemysla Herzána z Prahy, aby získali majetkový prospěch. Ukradli luxusní historickou vilu Slavíčkova 112/21, Praha 6 v hodnotě 22 milionů korun, která patřila zavražděné ženě. Před třemi lety si vrazi také koupili horský hotel v Krkonoších za 8 milionů korun neznámého původu.

    Těla připoutali lanem a řetězem ke kameni a betonovému bloku a shodili z mostu do vodárenské nádrže Želivka, ze které pije vodu celá Praha a středočeská oblast. Policie těla našla až po 4 měsících v říjnu 2019.

    V novinách decentně dezinformují: „partneři“ a „do vodní nádrže Švihov na řece Želivce“. Vodní nádrž Švihov je známá spíše pod názvem Želivka,největší vodárenská nádrž v České republice a ve střední Evropě.
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Vodn%C3%AD_n%C3%A1dr%C5%BE_%C5%A0vihov

    To je hnus.

    Pachatel Tomáš Fiala, člen ODS, kandidoval v komunálních volbách 2018 v Ledči nad Sázavou za ODS.
    https://www.ods.cz/ms.ledec-nad-sazavou/volby2018/kandidat/18460-tomas-fiala

    Ukradená vila
    https://prazdnedomy.cz/domy/objekty/detail/4605-slavickova-cp-112
    https://prazsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/praha-vrazda-bubenec-zelivka-seniori.html

    Video Pražští policisté v říjnu 2019 prohledávají hlubiny vodní nádrže Želivka
    https://aktu.news/policejni-potapeci-prohledavali-nadrz-zelivku-vytahli-odsud-podezrele-predmety-a-mozna-i-telo/
    https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-krimi/623500/nasli-tela-pohresovanych-kvuli-vile-v-bubenci-zasah-na-zelivce-nedaleko-je-videli-naposled-zive.html

  3. ….to je přece samozřejmé, že Bůh miluje všechny lidi….jenom o tom pořád nemluví !!!….a v tom je rozdíl mezi Bohem a papežem…. 🙂

    1. prepáč,ale nemôžem súhlasiť -ako príklad v zjavený Jana=nenávidím mikulášencov atd.atd.A kto sú mikulášenci?farári-vatikán,moslimovia ich vodcovia ako aj v indii atd.Toto všetko sú mikulášenci.Teda vodcovia falošných vier.Ani jedna na svete nieje v poriadku.Ich vodcovia sú totižto podvodníci.
      Takže aj u BOHA je nenávisť.
      p.s.Ak ich nenávidí Ježíš tak aj boh a celé nebo.Pretože sú jedno:))Teda aj P.M.Tu sa pýtam kto sú teda farári a ´ďalší.A by sa ľudia skutočne venovali biblii poznali by.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *