Zabil víc Čechů koronavirus, nebo šiřitelé paniky Prymula & co?

Sdílet

K dnešnímu dni má ČR oficiálně na svém kontě přes 500 oficiálních obětí koronaviru. Zlý virus řádí tak strašně, že za 8 měsíců (oficiálně u nás pandemie začala v únoru) dokázal zamordovat 500+ osob. Je to virus zlý a nemilosrdný a hlavně zákeřný. Třeba v případě první oběti – starého pána (95), který trpěl řadou vážných chronických nemocí. Bez koronaviru by tu ten nebohý pán jistě spokojeně žil dalších 95 let! Nebo obět č. 2 – 47 letý pacient v terminálním stádiu rakoviny – stadium 4. Bez zákeřného koronaviru by tu jistě byl dalších 100let a těšil se plnému zdraví. Někdy se virus dokonce dokáže maskovat jako jiná nemoc. Například VFN v Praze vydala prohlášení, že jistý pacient zemřel na krvácení do mozku a koronavirus u něj nebyl příčinou úmrtí, ale úřady z něj přesto udělaly oběť zákeřného viru! Úředník na ministerstvu přece ví lépe než ošetřující lékař, co bylo příčinou úmrtí dotyčného pacienta. Tak nějak vypadají zářezy na pažbě zlého koronairu u nás v republice. O falšování statistik v zahraničí není třeba mluvit, protože se jedná o obecně známou věc.

Ročně v Čr zemře 110 000 osob a za první půl rok, kdy země úpěla pod strašlivou pandemií se zatím neukazuje, že by se tento trend měl měnit. O vražedné pandemii koronaviru se tedy rozhodně zatím mluvit nedá (a skoro se vsadím, že to bude stejné i v ostatních evropských zemích)

Bohužel existují opravdové oběti koronavirové paniky, kterou vyvolali nově jmenovaný min. zdravotnictví prof. Prymula a jemu podobní, když strašili veřejnost desítkami tisíc mrtvol a kolapsem zdravotnictví. jen se o nich skromně nemluví! Mnoho vážně nemocných se bálo jít kvůli vyvolané hysterii k lékaři s vážným onemocněním (sepse – „otrava krve“, apod), které se rozvinulo z neléčené banální obtíže jako například zánět zubu, báli se do nemocnice s akutním infarktem myokardu, mnoho pacientů odložilo preventivní onkologické prohlídky a nepodařilo se u nich včas zachytit nádorové onemocnění a tak bych mohl pokračovat ještě hodinu. Opomenout nelze ani omezování běžné péče ze strany zdravotnických zařízení a lékařů, kteří se báli pandemie a ordinovali po telefonu, či on-line.

Kdo tedy zabil víc lidí? Koronavirus, který u nás zatím podle všeho nikoho nezabil (vždy umírali lidé s koronavirem a s dalšími vážnými chronickými nemocemi), nebo zanedbání péče z důvodu strachu pacientů navštívit lékaře, či omezení péče ve zdravotnických zařízeních?

Zatím vše nasvědčuje, že vyvolaná panika a strach je mnohem větším zabijákem než onen koronavirus C19. Následky tohohle globálního cirkusu se na zdraví české populace podepíší opravdu dlouhodobě a nesmazatelně.

Nyní nám Prymula a spol. připravují reprízu korona hrůzy. Je potřeba jí racionálně odmítnout a stejně tak odmítnout jimi nabízené spásné řešení očkování novou nevyzkoušenou vakcínou! Ať jí pánové Prymula, Babiš a Zeman nejprve nechají napíchat své rodině a za 10 let nám řeknou, jak to dopadlo!

Prometheus


Sdílet

One Reply to “Zabil víc Čechů koronavirus, nebo šiřitelé paniky Prymula & co?”

  1. Mám-li odpovědět na otázku v titulku, určitě bude více obětí ve spojitosti s panikou kolem covidu, důvody můžou být psychické (vyděšení, sebevražda), nebo fyzické, nejčastěji upozaděné závažnější nemoci. To nikdy v historii nebylo takto monitorováno jedno konkrétní onemocnění a nedělala se tak velká opatření kolem toho. Hovoří se také o tom, že ta patálie má zakrýt ekonomickou krizi, která to opravdu je, nejeden podnik má méně zakázek. Dále se hovoří o tom a to i na mainstreamu, že hlavouni v EU mohli v klidu prosadit povinné přerozdělování uprchlíků.
    Ten titulek vyzývá zkrátka k odpovědi, tak jsem tedy odpověděl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *