Výuka na německých školách začíná připomínat nacismus. Kdo volí opozici je podle učitele „hnědý ksindl“

Sdílet

Na sociálních sítích koluje pozoruhodná nahrávka ze německé státní školy. Učitel tam rozhorleně vykládá žákům, že kdo volí opoziční AfD (ta je proti imigraci a islamizaci země), je prý „hnědý ksindl„. Když se žák dovolí ozvat, že existuje svoboda názoru. Tak se pokrokový učitel rozčílí. Prý to nemá nic společného se svobodou názoru. Ta prý má navíc své limity. Učitel dá na závěr žákovi před celou třídou pořádnou „sodu“.

To je přátelé dnešní západní pokrokové vzdělání, které prý vede ke „kritickému myšlení„. Jako rodiče českých dětí musíme rázně říct, že o něco podobného u nás nemáme zájem! A že pokusy ze strany neziskovek a ministerstva školství o něco podobného existují i u nás, je již dobře známo!

Stejně dobře známe tu „omezenou“ svobodu slova u nás v ČR. V praxi to znamená, že bílí Češi jsou de iure v postavení druhořadých občanů. Když Cikán, Muslim, Žid, černoch urazí Čecha, tak se vždy jedná o svobodu slova. Když je to naopak, jde vždy o rasismus, nenávist, podněcování, či antisemitismus a policie a justice okamžitě začne vyšetřovat.

Jiří K.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *