Senátní kandidátky: rabín z Izraele kandiduje na Kladně, Šabatová v Brně a „vlastenec“ V. Železný ve Znojmě. Stane se z „českého“ Senátu odloučené pracoviště izraelského Knesetu?

Sdílet

Letošní senátní volby přinášejí skutečné perly liberální demokracie.

Třeba na Kladně proti sobě kandidují senátor Jiří Dienstbier, majitel amerického pasu a podle zpráv z vlasteneckých kruhů i izraelského pasu [poznámka redakce: podle naši informací není Dienstbier izraelským občanem, ale má na izraelské občanství nárok] proti rabínovi a izraelskému občanovi Davidu Bohbotovi!

V Brně zase kandiduje Anna Šabatová z nechvalně proslulého trockistického rodinného klanu Uhlů.

Další perlou senátních kandidátek je ředitel Knihovny Václava Havla Michael Žantovský, bývalý velvyslanec v Izraeli. Od roku 1989 se českými velvyslanci v Izraeli stali pouze občané židovského původu. Nevzpomenout nemůžu na kandidáta vlastenecké Trikolory Vladimíra Železného, sběratele judaik a bývalého obchodního partnera prezidenta Světového židovského kongresu Laudera. Pokud všichni výše uvedení pánové uspějí (tedy v Kladně může jen jeden z nich, ale to by se jistě dalo nějak vyřešit), pak by se český Senát mohl s klidem prohlásit za odloučené pracoviště izraelského Knesetu.

Ředitel knihovny V. Havla jako kandidát „pravicových“ stran

Aby bylo jasno, já Židům nezazlívám, že důrazně hájí své zájmy. Jen mi není jasné, proč to nemohou dělat i Češi (Slováci, Poláci, Němci atd.) aniž by byli okamžitě obviněni z rasismu, xenofobie a neonacismu.

Tím nechci odrazovat čtenáře od účasti na volbách. Naopak, třeba v Kolíně kandiduje Ivanka Kohoutová, to je ta statečná ředitelka školy, která se postavila Šabatové a celé té multikulturní mašinérii v kauze „zašátkované studentky“. Ta by jistě byla v Senátu přejemným osvěžením. Senát je ale celkově škodlivá instituce a je to jedna z otrávených pilulek, kterou nasadili havlisté do ústavy (další je „nezávislá“ centrální banka a justice), aby Čechům bránili v obnově národní suverenity. Měl by proto být bez náhrady zrušen. Nejlépe formou celonárodního referenda.

Jim Nowak, Chicago, USA

PS. článek nemusí vyjadřovat názory redakce


Sdílet

2 Replies to “Senátní kandidátky: rabín z Izraele kandiduje na Kladně, Šabatová v Brně a „vlastenec“ V. Železný ve Znojmě. Stane se z „českého“ Senátu odloučené pracoviště izraelského Knesetu?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *