Poradci pro diverzitu na dlažbě. Prezident Trump zakázal „rasová školení“ pro federální zaměstnance a armádu

Sdílet

Různí konzultanti pro diverzitu zažívali za prezidenta Obamy tučná léta. Peníze na zavádění a školení diverzity a boj proti rasismu jim Obama sypal plnými hrstmi. Nyní tomu učinil přítrž prezident Trump. Vydal prezidentské nařízení (executive order), který podobná školení a indoktrinaci zakazuje ve všech federálních úřadech, v armádě a u federálních dodavatelů s okamžitou platností. Trump přímo napsal, „Američané by měli být vedeni k hrdosti na naší skvělou zemi, pokud hrdi nejste, tak v těchto strukturách nemáte co dělat“! Firmy, které pracují pro vládu a podobná školení vnucují svým zaměstnancům, tedy mohou přijít o velké zakázky. Trump jejich činnost přímo nazval jako nepřátelskou vůči státu.

Nejvíc zasaženi budou právě tihle konsultanti pro diverzitu, proto hned začali na sociálních sítích bědovat nad návratem rasismu, xenofobie a nenávisti. Jenže to jim kýžené dolary nepřinese a oni nic užitečného neumí. Půjdou tedy snažit hranolky do KFC? Nikomu totiž chybět nebudou.

Zkuste to porovnat s „českou“ vládou premiéra Babiše, ta sype neziskovkám do žlabu bez omezení, podporuje kdejakou pochybnou genderovou, či LGBT zvrácenost. Takže se Š. Pánek a jemu věrní v neziskovkách a na úřadech zatím o tučná sousta obávat nemusí.


Sdílet

One Reply to “Poradci pro diverzitu na dlažbě. Prezident Trump zakázal „rasová školení“ pro federální zaměstnance a armádu”

  1. Prvý dobrý krok a treba isť po SOROŚOVY.Ten je za všetkým+jeho vzácny spolupracovníci ako je Sychotský a ´ďalší……A nezabúdajme na Vatikán.
    Jeho pracovníci ktorí si vravia Farári a kde ako.Toto sú cudzí agenti.S vierou nemajú nič spoločného,tak pre koho teda pracujú a čo je ich úlohou?Teraz je pekne vidieť čo stvárajú.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *