Kousek od českých hranic umlátil uprchlík (17) v drogovém rauši německou penzistku (92). Jezdil si pro drogy do vietnamské tržnice v Chebu?

Sdílet

Městečko Marktredwitz leží kousek od Chebu v severní části Bavorska. V minulých dnech se stalo svědkem hrůzného činu. Pracovník pečovatelské služby nalezl jednu ze svých svěřenkyň mrtvou v jejím domě, tělo důchodkyně (92) neslo stopy násilí. Policie se začala dotazovat svědků v okolí a zjistila, že se kolem domu potuloval muž „jižanského vzezření“. Později přišlo hlášení, že podobný muž v drogovém rauši poničil několik aut a musel být převezen do nemocnice na ošetření. Tam si ho policie vyzvedla a začala ho vyšetřovat. Uprchlík iráckého původu se později k činu přiznal. Nyní čeká ve vazbě na obvinění, zda v ní zůstane se ale ještě uvidí. Na obviněné nebílé barvy pleti bývá německou justicí v posledních letech pohlíženo velmi milosrdně.

Místní narkomané z Bavorska jsou známí tím, že si pro drogy jezdí k Vietnamcům do tržnice Zlatý Kříž v Chebu. V Chebu žije asi 8-10 tisíc Vietnamců a všichni jsou zapojeni do kriminálních aktivit jako výroba a prodej drog, pašování lidí atd. a nerušeně je provozují již řadu let. Takže případ podle všeho má i „českou“ stopu.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *