Na cizineckou policii se přicházejí registrovat černí Afričané. Kde se tu v době koronaviru vzali?

Sdílet

Koncem července jsem zaskakovala za kolegu „překladatele“ na cizinecké policii. Bylo to na oddělení, kde si cizinci žádají o povolení k dlouhodobému (přechodnému, trvalému) pobytu. Docela mě překvapila jedna věc. Ačkoliv do ČR nesmí přijíždět kvůli koronaviru žádní černoši z Afriky, tak tam jich bylo hned několik. Zrovna sice pršelo a byla zima, ale většina z nich přišla v pantoflích a naboso. Asi se tak chodí u nich doma v horké Africe.

Jak je možné, že se v době té „strašlivé pandemie“ mohou přicházet legálně černoši z Afriky do České Republiky? Několik z nich tam sice bylo v doprovodu jakési slečny/paní. Asi nějaká velká láska z internetové seznamky, ale těch se přece karanténa týká také?!

Nebo snad karanténa platí pouze pro nás bílé Čechy? My nesmíme jet dál než do Chorvatska a to nám ještě vládní epidemiolog Madar (současně pracující pro firmu prodávající očkování) vyhrožuje karanténou po návratu?!

Africký lékař? Nebo postává na Václaváku a prodává drogy?

Hraje na nás vláda zase nějaké hanebné divadlo s koronavirem?

JaHo

P.S. Jméno autorky je redakci známo, ale raději ho kvůli panující liberální demokracii nezveřejňujeme. Mohla by z toho mít pěknou polízanici. Však víte, že svoboda slova je v ČR jen pro vyvolené!


Sdílet

7 Replies to “Na cizineckou policii se přicházejí registrovat černí Afričané. Kde se tu v době koronaviru vzali?

  1. Nemá to, co se popisuje v článku nějaký terminus technikus? Nějak se tomu říká dvojí metr. A kdoví jestli se tento dvojí metr neuplatňuje i jinde v EU.

    1. Kdoví? Každý ví, že dvojí metr je všude. Za nevhodný názor se vyhazuje z práce. Cikáni mají nárok na dávky, Češi na práci. Bruselovize je na straně demobloku. Na univerzitách nemá pravicové myšlení místo. Malé děti jsou indoktrinovány proti bílé hetero křesťanské totožnosti. Šaríja má navrch nad evropským právem. Tak by šlo pokračovat dál a dál.

      1. Čemu se divíte, vždyť už se blíží volby a už prý i cizinci zde zaregistrovaní k dlouhodobému pobytu mají právo u nás volit. Je to celé řízené obludáriem zvaným Evropská Komise, jejíž členkou je i Jourová za ANO. Tak přemýšlejte velice dobře komu dáte hlas …jestli se dáte koupit Odškodným “ pro živnostníky, nebo přidáním 2 stovek na důchod + jednorázový příspěvek důchodcům 5 a více tisíc kč + zadarmorouškami. Zajeďte si do Němec nebo alespoň do českých (již muslimských ) Teplic a pochopíte, Co nám tu lidé z ANO a ČSSD ( a vlastně kromě 1-2 světlých výjimek téměř všechny současné subjekty parlamentu) plánují naroubovat.

        1. Čemu se divíte, vždyť už se blíží volby a už prý i cizinci zde zaregistrovaní k dlouhodobému pobytu mají právo u nás volit. Je to celé řízené obludáriem zvaným Evropská Komise, jejíž členkou je i Jourová za ANO. Tak přemýšlejte velice dobře komu dáte hlas …jestli se dáte koupit Odškodným ” pro živnostníky, nebo přidáním 2 stovek na důchod + jednorázový příspěvek důchodcům 5 a více tisíc kč + zadarmorouškami. Zajeďte si do Němec nebo alespoň do českých (již muslimských ) Teplic a pochopíte, Co nám tu lidé z ANO a ČSSD ( a vlastně kromě 1-2 světlých výjimek téměř všechny současné subjekty parlamentu) plánují naroubovat. A rozhodně se nenechte pobláznit nám vnucovaným „názvoslovím“ neomarxistické či levicové, protože to s touhle rovinou dělení politického „myšlení“ má těžko co společného, když to řídí především světoví multimiliardáři jako Gates či Soroš a ti to rozhodně to nedělají proto, že by se o své často „záhadným způsobem“ nabyté majetky chtěli rozdělit s ostatními miliardami těch, kteří musí denně chodit do práce, aby si vydělali na svůj chléb vezdejší . Jinak budete ostatním asi za méně chápavého.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *