Slovenská vláda plánuje proti občanům bez roušky nasadit policii a armádu

Sdílet

U nás na Slovensku úřaduje „nová a pokroková“ vláda. Její součástí je i ministr zdravotnictví Marek Krajčí z hnutí „Obyčajní ludia“ (povoláním dětský kardiolog). Vláda na jeho popud zavedla velmi drastická protiepidemiologická opatření v rámci epidemie koronaviru. Od září opět budou mít Slováci nasazené roušky a ministr zdravotnictví (vláda) plánuje nasadit na dodržování tohoto opatření policii a případně i armádu. Co bude armáda dělat? Nutit odbojné Slováky bez roušky pod hlavněmi samopalů roušky nosit?! Dříve si člověk myslel, že armáda slouží k ochraně země a pomáhá při živelných katastrofách, ale na Slovensku bude i vynucovat velmi pochybná „ochranná opatření“. Roušky se prý budou nosit až do doby, dokud nebude většina Slováků naočkována novou vakcínou proti koronaviru.

Snad se ta informace nedostane i mezi členy české vlády, to by pak mohla „česká“ vláda stáhnout vojáky z Mali, Afganistanu, Pobaltí a nasadit je proti českým bezrouškovým občanům! Tak se nám Češi nesmějte!

Dalším jeho opatřením je povinnost pro děti nosit roušky i ve třídách. Proti tomu ostře vystoupil Marián Kotleba, šéf slovenské opozice a bývalý učitel.

Slovenský ministr zdravotnictví je vůbec činorodý člověk. Například ve slovenském parlamentu vznikla 30. května 2016 skupina Spojencov Izraela, nebo Skupiny priateľstva s Austrálskym zväzom, Republikou fidžijských ostrovov, Republikou Marshallových ostrovov, Novým Zélandom, Papuou-Novou Guineou a Samojským nezávislým štátom.

Hrdý Slovák


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *