V multikulturním Berlíně měli za 5 měsíců 210 znásilnění, polovinu mají na svědomí imigranti

Sdílet

Hlavní město Německa Berlín se pyšní svojí multikulturní pestrostí, tedy alespoň to tvrdí místní politické“elity“ a oficiální media. Jenže mnohé místní dívky a ženy si asi myslí něco docela jiného. Za posledních 5 měsíců (od března do července) došlo ve městě k 210 znásilněním, přestože ve městě byla více než dva měsíce vyhlášena karanténa. Imigranti mají na svědomí zhruba polovinu všech případů. To znepokojuje opozici, která žádá jasnou strategii. Vládnoucí koalice (soci. dem, zelení a levice – bývalí komunisté) jsou ale v klidu a dál požadují přísun dalších ilegálních imigrantů. Prý je v Berlíně místa dost pro všechny!

Pro porovnání celá ČR (10,2 mil obyvatel) měla loni 610 případů znásilnění a Berlín je na ročním trendu 510+ případů znásilnění a to má pouze 3,6 mil obyvatel. Jedná se sice o velké město, kde je vyšší zločinnost, ale třeba v celé Praze bylo loni „jen“ 63 případů znásilnění. Čím to asi bude?

Bohužel současné „české“ elity usilují o větší multikulturní pestrost naší země a tak se bohužel asi i toto smutné číslo bude zvyšovat.

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *