Uprchlík se pokusil unést anglickou dívenku (11), její otec mu dal nakládačku. Přijela a policie a koho zatkla?

Sdílet

Uprchlík středního věku si vyhlédl mladou anglickou dívenku (11) a rozhodl se jí unést. Asi jí chtěl používat ke svým perverzním sexuálním hrátkám. V dnešní Anglii by to nebylo nic nového, o skandálech v Rotherhamu, Birminghamu, Bathu, Leicestru a dalších městech, kde řádí beztrestně gangy muslimů odvlékající bílé dívky, jste asi již slyšeli.

Překvapivá byla ale reakce otce, ten okamžitě přispěchal dceři na pomoc a uprchlík dostal pěknou nakládačku (video v článku zde), kde mu ještě otec při ranách pěstí spílal „zkurvený pedofile“ (fucking nonce).

Překvapený uprchlík se pak zmateně plácal po okolí. Přijela police a podle údajů místních zatkla otce, který bránil svojí nezletilou dceru…. Přece jen dát do huby uprchlíkovi a ještě pedofilovi vydá hned za dva ideozločiny. Rasismus a nenávist vůči sexuálním menšinám a z toho kouká v dnešní Anglii pěkná polízanice.

A. Fišer


Sdílet

2 Replies to “Uprchlík se pokusil unést anglickou dívenku (11), její otec mu dal nakládačku. Přijela a policie a koho zatkla?

  1. Otec se měl i s dcerou včas zdekovat, jsa si vědom zoufalé situace v Britanistánu. Proč čekal na benga?

  2. Oni v tom mají v současném Britanistánu dost velký hokej. Až tam bude zavedeno právo Šaría, nastane pořádek, a třeba nebudeme ani muset čekat dlouho. Feminismus a lidská kráva v Británii začaly jako v první zemi a jako v první zemi opět skončí. Jako druhá varianta se nabízí všechny s evropskými zvyklostmi civilizačně nekompaktibilní subjekty poslat domů, to je, bohužel, v současné době naprosto nerealizovatelné.
    .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *