Polské úřady obvinily 48 LGBT aktivistů za napadení policie a rušení veřejného pořádku. Transsexuál Margot už sedí „v chládku“

Sdílet

V sousedním Polsku se normální Poláci aktivně zapojují do obrany tradiční rodiny. V zemi vznikají spontánní pro rodinné aktivity, města vyhlašují „LGBT free zóny“ a vedení země a místní katolická církev je podporují.

To vyvolalo agresivní reakci LGBT++P aktivistů, kteří jsou vesměs řízeni a placeni ze zahraničí, které navíc podporují nadnárodní korporace a „polští“ liberální politici (obdoba českého demo bloku + Piráti a Zelení. První primátor Prahy, který poskytl záštitu pochodu Prague pride byl z ODS! ).

LGBT aktivisté začaly vandalizovat křesťanské symboly a budovy (psali jsme zde) a napadat pro rodinné aktivisty. Nedávno se tak stalo ve Varšavě, kde skupina agresivních LGBt++P aktivistů zdemolovala dodávku pro rodinného hnutí a způsobila jim škodu převyšující 1500 EUR (asi 40 000 kč). V čele agresivní skupiny LGBt násilníků stál jistý muž, který se ale považuje za ženu a nechává si říkat „Margot“ (video je ke shlédnutí v zde v článku a Margot je ten muž v brýlích)

Policie a státní zastupitelstvo ale Margot obvinilo z napadení a ničení majetku a nyní mu hrozí až 5 let vězení. Protože se soud obával jeho útěku do zahraničí, tak ho hned odsoudil ke 2 měsícům vězení. To vyvolalo další vlnu LGBT násilí. Když hlídka policie přijela Margot zatknout a odvézt do vězení, tak jí obklopil agresivní „duhový“ dav a policie musela ustoupit. Proto přijela policie řádně posílená následující den a Margot zatkla za použití donucovacích prostředků. V tu chvíli se na policie vrhl rozvášněný LGBT++P dav a začal policisty napadat, skákat a lehat si jim na auto, kde byl držen Margot. Vše za skandování „zkurvení policajti“ a „můžete nás zatknou, ale na naše místa nastoupí další“ (čtenáři asi poznají slogan z mírového hnutí M. Ghandího). Jenže stala se pro LGBt aktivisty nečekaná věc. Policie je začala rozhánět a zatýkat a legitimovat a Margot odvezla po ukončení rvaček do vězení (video na twitteru polské policie zde a na youtube zde)

Transsexuál Margot už sedí ve vězení za napadení pro rodinného aktivisty a zničení jeho dodávky

Následně policie obvinila 48 aktivistů z rušení veřejného pořádku a 5 navíc z napadení policie, za což je mnohem přísnější trest. To vše za hlasité podpory běžných Poláků (video ze zatýkání je zde a je milé vidět, že se zatýkání Margot účastnila řada fešných polských policistek a slyšet názory kolemjdoucích Poláků typu: „ať je všechny zavřou“ apod.).

Dovedete si představit, že by podobně jednala „česká“ vláda a justice? Já ne. Zde naopak LGBT++P aktivisté za dohledu policie ČR zneuctili v rámci Prague pride památník českých hrdinů na pražském Klárově.

Památník českých hrdinů v Praze na Klárově zneuctěný LGBT aktivisty během Prague pride akce, Vše za nezájmu přihlížející policie

V Polsku následovala „spontánní“ vlna demonstrací na podporu LGBT komunity. Jako obvykle s anglickými nápisy, aby zahraniční pán mohl kontrolovat plnění zadaných úkolů. Stejně tak podporu LGBT vyjádřila liberálně demokratická opozice a neziskovky.

Celý incident jistě vyvolá řadu protestů v západní Evropě a ze strany EU byrokracie. Ale nebude jim to nic platné. Poláci si v téhle věci od nikoho rozkazovat nenechají a národ stojí za svojí vlasteneckou vládou. Polští vládní představitelé se o LGBt hnutí vyjadřují velmi negativně a označují ho za totalitu horší než komunismus.


Sdílet

2 Replies to “Polské úřady obvinily 48 LGBT aktivistů za napadení policie a rušení veřejného pořádku. Transsexuál Margot už sedí „v chládku“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *