Uprchlík zbil na ulici německou dívku (14), protože odmítla jeho milostné návrhy. Později ho policie zatkla při krádeži v obchodě

Sdílet

Íránský uprchlík (údajně 18) zkopal a poplival mladičkou bílou dívenku (14), která šla s kamarádkou náhodou kolem po ulici v německém Düsseldorfu. Dívka totiž odmítla jeho milostné návrhy a vyzvala uprchlíka, aby jí nechal být. Uprchlík na ní prudce zaútočil, zkopal jí a poplival a pak se dal útěk. Obě dívky okamžitě vyrazily na policii, kde poskytly přesný popis uprchlíka. Ten byl za několik hodin zadržen ostrahou při krádeži v obchodě kousek od hlavního vlakového nádraží. Policie s ním sepsala protokol a následně ho zase propustila. Prý bude vyšetřován na svobodě. To je současný německý eufemismus pro jeho propuštění bez trestu. Podle indicií z policejní databáze je uprchlík pěkné kvítko a má na svědomí již radu konfliktů se zákonem.

Jen by mě zajímalo, on je Iran součást Sýrie, když uprchlík přišel do Německa jako obět syrského konfliktu? S podobnými detaily si ale služebníci globální finanční oligarchie hlavu nelámou. Oni poslušně plní příkazy na zřízení islámského chalifátu a světovou vládu vyvolené menšiny.

Milan z Německa


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *