Proč se zatím neobjevila parlamentní „korona“ skeptická strana? Mají strach? Nebo je to řízená opozice?

Sdílet

U nás nyní probíhá další vlna údajné pandemie koronaviru. Opět se lidem nasazují roušky, omezuje život a to vše za více méně souhlasu všech parlamentních stran. Přitom je již zřejmé, že realita je zcela odlišná od korona hrůzy líčené vládou a oficiálními medii. Přitom nemalá část veřejnosti v tom má celkem jasno. Oni nezpochybňují, že existuje koronavirus, ale jeho nebezpečí není zdaleka takové, jak líčí oficiální establishment. Je proto otázkou, proč se žádná z parlamentních stran opozice neprofiluje koronavirus skeptická strana? Argumentů a odborníků podporující podobné názory by bylo jistě dost. Stejně tak by bylo snadné kritizovat podivné vládní „odborníky“ jako Prymula (bral obří úplatky od farmaceutických firem prostřednictvím nastrčené firmy své dcery), nebo Maďar (pracuje pro největšího distributora očkovacích vakcín). jenže nic takového nevidíme ani neslyšíme od SPD, nebo Trikolory (Demoblok a Piráti nejsou skutečná opozice, ale divadlo pro voliče ve hře zvané „liberální demokracie“).

Nabízí se několik možných vysvětlení.


1) Opoziční strany nemají odborné kádry, které by mohly podobná stanoviska a kampaně organizovat a komunikovat.

2) O žádnou skutečnou opozici se nejedná. Parlamentní opozice je řízená globálními finančními elitami a je to jen divadlo pro voliče. To je patrné u demo bloku, jak je to ale třeba u SPD a Trikolory?

3) Opozice se bojí. Uvědomují si sílu a možnosti těch, kteří celou tuhle „plandemii“ rozpoutali a mají úplně normálně lidsky strach.

4) Bojí se útoku oficiálních medií a vlády, že jsou „nezodpovědní“ a „riskují“ životy voličů.

5) Kombinace výše uvedeného.

Čtenář si jistě dokáže udělat svůj úsudek a nepotřebuje rady Cempera, Jandy, Kalibové, či Kartouse, co a jak si má myslet!

Fiškus


Sdílet

2 Replies to “Proč se zatím neobjevila parlamentní „korona“ skeptická strana? Mají strach? Nebo je to řízená opozice?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *