Více než milion důchodců v bývalé NDR má po 40 letech práce menší příjem než uprchlíci

Sdílet

Více než 1 milion důchodců v bývalé NDR má měsíční příjem pod 1000 EUR. Z toho si musí platit bydlení, jídlo, energie, poplatky u lékaře, doplatky za léky, telefon, TV poplatky, dopravu atd. Přitom všichni pracovali více než 40 let svého aktivního života.

To nikdy nepracující uprchlík si vedle nich žije jako pán. Bydlení, jídlo, lékaře a léky má zcela zdarma. K tomu oficiálně dostane dalších několik set EUR jako „kapesné“. Zde bych rád vyvrátil oficiální lži establishmentu. Podle zákona sice má uprchlík nárok „pouze“ na 178 EUR. K tomu si uprchlík sáhne na dalších 145 EUR jako příspěvek na telefon, internet a dopravu. K tomu si může ještě žádat o další příspěvky a tak se minimálně dostane na 424 EUR. To je polovina přijmu oněch celý život pracujících bílých Němců! Jenže podle medií a politického establishmentu je to tak správně. S bílým Němcem se již v Německu nepočítá, tak proč mu dávat nějaký důchod?!

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “Více než milion důchodců v bývalé NDR má po 40 letech práce menší příjem než uprchlíci”

  1. Proč se tohle pořád děje? Protože jedni mají pořád málo a druzí nic.Jedni kradou pořád a druzí nemají kde a z poctivé práce ještě nikdo nezbohatl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *