Loni bylo v ČR zadrženo za drogovou trestnou činnost 117 občanů Nigérie. Kde se tu vzali, když tady oficiálně žádní černí imigranti nejsou?

Sdílet

Bez ostentativního zájmu oficiálních medií a establishmentu vydala Národní proti drogová centrála výroční zprávu za rok 2019. Je to zajímavé čtení, protože se tam setkáte s tvrdými statistickými daty. Například o počtu zadržených za drogovou činnost podle národnosti. To je často zcela v protikladu vůči oficiálním tvrzením české vlády, medií a neziskovek.

Šokující je prudký nárůst počtu zdržených a odsouzených občanů Nigérie. Těch bylo v roce 2019 zadrženo 117! V roce 2018 to bylo „jen“ 44 Nigerijců zadržených u nás za drogové delikty (psali jsme zde). To je nárůst o 266%! Oficiálně tu ale přece žádní černí imigranti nejsou, že!? Nebo je jich jenom oněch slavných 12! Podle havlistické matematiky to znamená, že 12 je víc než 117?!

Tady něco smrdí! Běžná procházka po centru Brna, Prahy, Olomouce atd ukazuje, že černých imigrantů jsou tu již tisíce. Většina se živí trestnou činností. Oni slibovaní lékaři a vědci se zatím nedostavili!

Lékař, nebo drogový dealer? Co myslíte?

Problém není u řadových policistů. Ti chtějí situaci dobře znají a chtějí jí řešit, problém je v politickém zadání a mediálním klimatu.

policista ve službě


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *