Výroční zpráva Národní protidrogové centrály. Kde se tu vzalo 44 Nigerijců obviněných za drogy a co stojí za prudkým poklesem počtu odsouzených Vietnamců drogových dealerů?

Sdílet

Národní protidrogová centrála (NPC) vydala výroční zprávu za rok 2018. Je to pozoruhodné čtení a tak není divu, že jí oficiální media nevěnovala žádnou pozornost. Jistě je nezajímá, kde se tu vzalo skoro 100 000 zcela závislých uživatelů tvrdých drog, co bude s dalšími 125 000 uživateli drog, kteří jsou velmi riziková skupina stát se plně závislými narkomany a co bude s těmi 300-400 000 víkendovými uživateli drog, z nich mnozí díky drogám skončí velmi špatně. Stejně tak je nezajímá, že noví narkomani se rekrutují ve věku 12-20 let. Ale není divu, úplně stejně to nezajímá „české“ politiky.

Výroční zpráva z minulého roku přinesla hned několik zajímavostí.

  1. Je další pokračující pokles zadržených a odsouzených pachatelů z řad vietnamských „podnikatelů“. To je velmi zvláštní, ještě v roce 2012 bylo zadrženo za drogovou trestnou činnost 283 Vietnamců, loni ale pouze 57! Přitom výroční zpráva hned v úvodu uvádí, že „Velkoobjemová produkce metamfetaminu zůstává doménou výběrově orientovaných kriminálních skupin, mezi kterými stále převažují vietnamské zločinecké skupiny…“. Stejně tak je divné, že ještě loni v létě prohlásil veřejně bývalý místopředseda vlády L. Zaorálek, že „Vietnam (myšleno Vietnamci u nás)  je organizovaný zločin a bezpečnostní riziko prvního řádu...“, a to právě kvůli masivnímu zapojení Vietnamců do drogových obchodů.

Stejně jako fakt, že většina vietnamských večerek, bister, restaurací a nehtových studií již přestala předstírat, že se jedná o něco jiného, než jen krycí aktivitu ke kriminálním drogovým a dalším obchodům. Ostatně zeptejte se prvního narkomana, nebo huliče, kde bere „matroš“ a odkáže vás k nejbližšímu Vietnamci do večerky, nebo bistra.

Většina večerkářů z Vietnamu již provozuje své „skutečné živnosti“ zcela otevřeně a to bez zájmu českých úřadů

Jistou spekulativní teorii by nám ale mohlo poskytnout podrobné studium výročních zpráv NPC z minulých let a dát si to do souvislosti, kdo v té době (která strana) ovládala min. vnitra a tedy policii. Třeba počty odsouzených Vietnamců začaly záhadně klesat od roku 2015, ačkoliv počet narkomanů a uživatelů drog stále roste. Tedy rok a něco po té, co se ministerstva vnitra ujala otevřeně proimigrantská ČSSD, která rovněž zavelela v té době k obratu na otevřeně neomarxistickou stranu. Také můžeme zaznamenat výraznou změnu jazyka výročních zpráv! Před tím policie otevřeně psala o tom, že různé vietnamské večerky slouží pouze jako krycí aktivita pro drogové kšefty jejich majitelů a jejich oficiální příjmy nekorespondují s luxusním životem jejich provozovatelů. V posledních letech již nic takového v textu nenajdete. K tomu si přidejte například boj policie proti „zločinům z nenávisti“ a nyní nově prosazovanou „předsudečnou nenávist“ a musíme se začít ptát, zda to náhodou není spojené?! Vysvětlí nám to islamofil a xenofil pan Hamáček, nebo snad bývalá ministryně Marxová a její vietnamská poradkyně? To se najednou všichni vietnamští drogový kriminálníci vzdali svých luxusních životů a začali se živit poctivě? Tomu snad nevěří ani v imigrantských neziskovkách! Vždyť by se jim jejich rodiny vysmály a s nimi i celá stotisícová vietnamská komunita!

  2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018
Vietnamci 283 218 237 143 135 111 57
Nigerijci 11 12 30 21 30 35 44

*Počet odsouzených za drogové trestné činy (zdroj VZ NPC)

Druhou zajímavou otázkou je, kde se tu vzali ti odsouzení Nigerijci? Vždyť tu údajně žádní černí imigranti nejsou, tvrdil před časem ministr vnitra z ČSSD! A nebo jsou a on záměrně lže? Vždyť jen za posledních 5 let jich bylo za drogové obchody policií zadrženo a následně odsouzeno 160! A co ty skupiny černochů stojích na každém rohu v centru Prahy, Brna atd.? Ty se tu vzaly jak? Jsou to snad „váleční uprchlíci ze Sýrie“?!

Je s podivem, že se tématu boje proti drogám a imigrantským drogovým gangům nechopila zatím žádná vlastenecká strana. Vždyť to téma se týká obrovského počtu voličů! Každý zcela závislý a skoro závislý narkoman má rodiny, prarodiče a ti všichni jsou tou situací vážně zasaženi a to jsou přece statisíce (možná miliony) voličů! Ti by jistě uvítali, kdy někdo jasně řekl, že bude bojovat proti drogovým dealerům, kdy k těm hlavní patří především imigranti! Co vy na to pánové z SPD, Trikolora a spol. ? Bojíte se obviňování z „rasismu, antisemitismu apod.“? To je vám strach z CT a Bakala medií větší starostí než osud těch zničených českých rodin?

policista ve službě

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

One Reply to “Výroční zpráva Národní protidrogové centrály. Kde se tu vzalo 44 Nigerijců obviněných za drogy a co stojí za prudkým poklesem počtu odsouzených Vietnamců drogových dealerů?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *