Umělkyně vítačka poznala multikulturní obohacení na vlastní kůži. Po útoku uprchlíka skončila v nemocnici

Sdílet

Italská herečka Gloria Cuminetti je známá jako rozhodná podporovatelka masové imigrace z Asie a Afriky do Itálie a Evropy. Také se zasazuje v boj proti rasismu. xenofobii, antisemitismu a neonacismu.

O víkendu ale poznala multikulturní obohacení na vlastní kůži. Šla po ulici kousek od centra italského Turína. Náhle ji bezdůvodně napadl uprchlík Halim Ben Daoud (34), který přišel ilegálně do Itálie z Maroka. Nejdříve na italskou umělkyni začal arabsky křičet a pak herečku srazil údery pěstí na zem. Policie následně agresivního uprchlíka dopadla a zadržela. Umělkyně musela být odvezena do nemocnice, kde zůstala do druhého dne. Při policejním vyšetřování se ukázalo, že uprchlík krátce před tím napadl a zbil postarší italský manželský pár.

Nebohá herečka se následně stala obětí posměšků na sociálních sítích, kde se jí běžní Italové posmívají, že konečně poznala multikulturní obohacení jak se patří.

Jan Veselý


Sdílet

One Reply to “Umělkyně vítačka poznala multikulturní obohacení na vlastní kůži. Po útoku uprchlíka skončila v nemocnici”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *