LGBT aktivisté opět napadli ve Varšavě pro rodinné hnutí. Polské ministerstvo vnitra nazývá LGBT aktivisty „chuligáni“ a předá je soudu

Sdílet

V Polsku v posledních dnech a týdnech provedli LGBT++P aktivisté řadu útoků proti pro rodinným aktivistům, církevním symbolům a památkám. To vše za podpory „liberálně-demokratické“ opozice Občanská platforma (obdoba českých ODS, TOP 09, Piráti, Stan, KDU apod.) Jedná se velmi pravděpodobně ze zahraničí placenou a organizovanou snahu vyhrotit konflikt v polské společnosti a oslabit tak pro polsky nastavenou vládu a prezidenta.

Minulý pátek aktivista LGBT++P například posprejoval dodávku pro rodinného hnutí neznámou látkou. Pro rodinné hnutí nápisy na dodávce protestuje proti pedofilní agendě OSN. Podle OSN by se již malé děti měly učit masturbovat a učit mít zájem o sex se stejným pohlavím. Na dodávce pro bylo napsáno „ne pedofilii, ne dětské masturbaci“. To jsou jistě závažná LGBT++P témata, která je nutno řešit agresivním útokem. Přece i pedofilové mají podle „západních elit“ právo na plnohodnotný sexuální život, že?!

Jenže řidič dodávky se začal bránit a na místo rychle dorazila polská policie a agresora a jeho kumpány zatkla a budou předáni soudu. Celý incident odsoudil náměstek ministra vnitra Sebastian Kaleta. ten LGBT aktivisty nazval „chuligáni“ a prohlásil, že podobné jednání nebudou polské úřady tolerovat! Polská vláda stojí jednoznačně na straně normální rodiny a proti agresivním LGBT++P násilníkům rázně zakročuje.

Dovedete si něco podobného představit v České Republice? Tady vláda otevřeně LGBT++P agendu podporuje, stejné příkazy má proto i policie. Zatýkáni a souzeni jsou u nás naopak odpůrci LGBt++P agendy za „nenávist, homofobii a pohrdání LGBT komunitou“ (psali jsme zde).

LGBT++P má podporu i české „liberálně demokratické opozice“ v čele s ODS, TOP 09, KDU a Piráty.

Jestli to náhodou nebude tím, že je mezi nimi řada osob, které na prosazování podobné agendy mají osobní zájem?!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *