V Hamburku najmou dalších 50 policistů na boj proti nenávisti na internetu. Budou mazat příspěvky a psát trestní oznámení

Sdílet

Svobodné město Hamburk (asi 1,8 mil obyvatel) plánuje najmout dalších 50 policistů, kteří se budou zabývat primárně bojem proti tzv, nenávisti na internetu. Jejich úkolem nebude pouze mazání neschválených příspěvků, ale především psaní trestních oznámení na „pachatele“.

Podle tamější levicové zemské vlády SPD (sociální demokracie) a Zelených je boj proti nenávisti na internetu hlavní priorita policie. Vládu nijak neznepokojuje obrovský nárůst pouliční zločinnosti a drogové kriminality. Tu páchají totiž především barevní imigranti a to jsou hlavní spojenci a chráněnci neomarxistické levice. Vláda chce naopak tvrdě potírat ty Němce, kteří na tyto nešvary poukazují a kritizují je. O nic jiného zde nejde. Oficiálně se tamější vláda schovává za loňský podivný útok na synagogu v Halle a chce to napasovat na boj proti „antisemitismu“. Jenže každý ví, že je to jen zástěrka. Jak pravil Voltaire, „když chceš vědět, kdo ti ve skutečnosti vládne, podívej se, koho nesmíš kritizovat“!

Celá tahle sranda bude stát dalších 20 mil EUR ročně a hamburské úřady mají mít dokonce plán, kolik nenávistníků na internetu mají odhalit a trestně stíhat! To je jak z direktiv L. Trockého (vlastním jménem L. D. Bronštejn). Ten prý při zakládání prvního gulagu na Solovetských ostrovech stanovil počty odhalených nepřátel revoluce z řad etnických Rusů, které musely revoluční orgány plnit. Je tedy od koho se učit.

Jedná se o celoevropský projekt. Jen u nás se tomu například zatím říká „předsudečná nenávist“. Jde ale o vybudování nové totality pravdy a lásky a nahrazení původního bílého obyvatelstva masou černochů a muslimů. Přesně podle plánů globální finanční oligarchie.

Milan


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *