Trikolóra: s výhradami vlastenci, ani ve snu nacionalisté

Sdílet

Mansoor Maitah je možná sympaťák. Aspoň slovně je proti migráčkům, také islám nemusí. Má starost o ochranu české zemědělské půdy, to je hezké. Ze svého dětství jistě pamatuje vyprahlost své původní vlasti, Jordánska, možná také proto si váží úrodné půdy. Jordánského občanství se vzdal, a mnoho let má české. Proto se od něj dá očekávat i vetší loajalita k českému státu, než od dalšího kandidáta Trikolóry, Žida Vladimíra Železného [o něm už jsme psali, pozn. red.], který má doživotně přichystaná zadní vrátka do Izraele, zaručuje mu je izraelský zákon o „návratu“.

Tolik vzhledem k českému státu, ale co český národ? Jestli rozumíme národ i v etnickém, a ne pouze formálně-papírovém významu, jak to slovo chtějí vyprázdnit globalisté, tak rodilý cizinec bez českých (dokonce ani evropských) kořenů nikdy nemůže být Čechem.

Čert ví, co chtějí všemožní vlastenci. My nacionalisté chceme, aby česká politika byla výsadní věcí českého národa. Když si Trikolóra nenašla místo Žida a Araba české kandidáty do senátu, projevila tím přinejlepším nedůvěru ke kvalitě českého národa postavit vlastní vlastenecké politiky. V horším případě pohrdání českým národem. A že pan Maitah kandiduje, to musí český nacionalista vnímat tak, že projevil přinejmenším politické ignoranství. V horším případě vlezlost a povýšenost vůči českému Národu.

Jestli je pan Maitah nějak výborný a jedinečný profesně, svými kontakty, nebo svými nápady, může přeci českému senátorovi dělat poradce. Odbornost by mohla snad být první a poslední u úředníka globální světovlády, ale ne u národního politika! Když se některý cizinec dobře integruje, fajn. To je jedna věc. Ale aby vládl domácím, to je jiná věc.

Martin G.

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

One Reply to “Trikolóra: s výhradami vlastenci, ani ve snu nacionalisté”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *