Podle veřejnoprávní BBC je britský venkov rasistický. Jak je to na českém venkově?

Sdílet

Britská veřejnoprávní stanice BBC se zaměřila v rámci pořadu The countryside segment na údajný rasismus, který panuje na britském venkově.

Barevné menšiny se prý necítí na britském venkově komfortně a vítány. Podle „expertů“, kteří v pořadu vystoupily, je to prý dáno předsudky původních obyvatel – etnických bílých Britů. Ti prý považují „nové barevné Brity“ za špinavé a nečisté.

Čtenář by se mohl ptát, zda to náhodou není tím, že mají Britové s menšinami špatné osobní zkušenosti. Jenže to nelze dnes říct v Británii nahlas. To by se dotyčný hned stal předmětem vyšetřování za rasismu, nenávist a xenofobii.

Britský venkov je dnes jediné místo, které ještě připomíná starou Anglii. Lidé si zde ještě zachovali zdravý rozum. Zbytek je již multikulturní mišmaš s výrazně islamizujícími tendencemi.

Podobnou tendenci vidíme i u nás doma. I tady se stal český venkov oporou normálního života, kde lidé odmítají imigraci, LGBT++P agendu a ekoterorismus. Města se naopak dostávají pod kuratelu agresivních menšin, které za pomoci peněz svých sponzorů a volebních machinací obsazují vedení měst a vedou je k multikulturnímu rozvratu. Praha a Brno jsou toho nejsmutnějším příkladem.

Jan R.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *