Mladí židovští aktivisté v Kalifornii dosáhli zrušení místní školní policie. Kdo bude dohlížet na dodržování pořádku, neříkají

Sdílet

Mladí židovští aktivisté sdružení kolem  Beth Abraham synagogy pomohli prosadit zrušení školní policie v Oaklandu v Kalifornii. Školní policie jsou běžnou součástí amerických škol a jejich úkolem je dohlížet na pořádek a chránit studenty a místní rezidenty. Pro zrušení policie hlasovala školní správní rada jednomyslně. Ušetřené peníze půjdou podle návrhu židovských středoškoláků na platy sociálních pracovníků, psychologů a dalších odborníků podle potřeb studentů.

Podle zástupců židovské mládeže je potřeba nyní ukázat, že Židé stojí na straně rasové spravedlnosti.

Místní školní policie fungovala již od roku 1950 a končí tak její 70 let činnosti.

Kdo bude dohlížet na pořádek a bezpečnost studentů již bohužel židovští aktivisté neříkají. Dokonce ani v době, kdy aktivisté BLM napadají židovské synagogy a kosher obchody v Los Angeles.

Současné světové události a mnoho podivných událostí, které je doprovázejí, jsou živnou půdou pro mnoho „konspiračních teorií“. Mnohé mají i protižidovský základ.

Mnohé alternativní teorie mají protižidovský základ

Jak to všechno dopadne ještě uvidíme. Doufejme, že se jednou dozvíme, kdo skutečně stál za rozpoutáním dnešního chaosu a co tím přesně sledoval.

Sára S. NYC, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *