Německá vláda prý prosadí přerozdělování uprchlíků. Ti k nám ale již dávno proudí a „české“ úřady a vláda to musí vědět

Sdílet

Podle vyjádření předních německých vládních představitelů by mělo německé předsednictví EU přinést průlom v otázce „spravedlivého přerozdělení uprchlíků“. Oficiálně je „česká“ vláda proti tomuto návrhu a prý u nás žádné uprchlíky nemáme a ani mít nechceme.

Jenže mluví „česká“ vláda pravdu? Letmá procházka centrem jakéhokoliv českého a moravského města mluví o pravém opaku. Dnes je skoro nemožné jít po běžné ulici v Praze, Brně, Olomouci, nebo Plzni a nepotkat mladé černochy, Araby, nebo Pákistánce, o Vietnamcích ani nemluvě.

Syrská lékařka na nákupech v brněnském supermarketu?

Koronavirová krize tento jev odhalila v plné nahotě. Dříve bylo možné se vymlouvat na „turisty“ a „studenty“. Jenže ti tu v době karantény žádní být nemohli. Přesto počet barevných „obyvatel“ našich velkých měst dál na první pohled roste.

Pražská rezidenční čtvrť během koronaviru

Je možné, aby o tom „české“ úřady a vláda neměly informace? To mohu skoro vyloučit. To znamená, že o tom ví a pravděpodobně za pomoci „neziskových“ organizací sem přísun imigrantů probíhá (naše redakce na toto téma uveřejnila text jednoho pracovníka cizinecké policie). Nebylo by to nic divného. Česká republika se po roce 1989 stala jakousi krypto kolonií, která nemá žádnou vlastní suverenitu a vládnou jí „dosazené elity“. V otázce přijímání imigrantů jsou ostatně všechny oficiální mainstreamové strany zajedno. Od Babišova ANO, ČSSD, ODS, Piráti, TOP 09, KDU-ČSL atd. všichni imigranty přijímat chtějí. Respektive se tomu nijak ve skutečnosti neprotiví. Konzistentní postoj proti zastává pouze SPD, poslanec V. Klaus ml. z hnutí Trikolora a několik nezařazených poslanců. Není tedy nikdo, kdo by případné legitimizaci příchodu černých imigrantů bránil. Stane se tak nejspíš pod obvyklým heslem, „my jsme proti, ale přesto jsme to schválili…“.

Dnes je skoro nemožné jít po větším českém městě a nepotkat černochy, Araba a jiné barevné imigranty. Před 10 lety to bylo nemyslitelné


Co bude znamenat německé prosazení oficiálního přerozdělování imigrantů? Pouze oficiální legitimizaci a nápadné urychlení přísunů desítek tisíc „syrských uprchlíků“ z celé Asie a Afriky.

Tenhle vědec pracuje pro uber eat

Co se s tím dá dělat? Pro začátek si uvědomit, kdo je kdo a vyvodit z toho příslušné závěry. Pak začít podporovat politické subjekty, které jsou budovány na národnostním základě a mají v otázce obrany českých zájmů konzistentní postoje. Je jedno, zda se jedná o parlamentní strany, nebo ty malé. Jde o vyslání signálu, že s tím nesouhlasíme! Zatím jsme to neudělali dost jasně!

Odkud přišla tahle černá dáma?

Brunclík


Sdílet

2 Replies to “Německá vláda prý prosadí přerozdělování uprchlíků. Ti k nám ale již dávno proudí a „české“ úřady a vláda to musí vědět

  1. Tak ony se víza, trvalé pobyty a občanství udělují legálně, tzn. že nejde o osoby z imigrační vlny – uprchlíky. SPD bojuje proti „nelegální migraci“, ale třeba Národní demokracie Adama Benjamina Bartoše má přímo v programu zcela jasně „zákaz přistěhovalectví z Afriky a Asie“. Tady je potřeba rozlišovat.
    Tím nepopírám, že obživa těchto osob taky nebude pravděpodobně košer. Kromě jejich intelektuální elity – kterou ale bude multikulturialistická propaganda neustále opěvovat – nebývá zvykem, že by se zapojili do normální ekonomiky. Možná tak ještě nejpodřadnější pomocné práce…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *