Další příklad úspěšné somálské integrace ve Švédsku. Uprchlík znásilnil několik malých chlapců a za rok stihl 35 trestných činů

Sdílet

V multikulturním Švédsku mají další příklad úspěšné integrace mladého uprchlíka ze Somálska. Začalo to nenápadně. Jednoho dne přišel ze školy vyděšený syn (11) švédského páru ve městě Väsby. Prý se ho cestou domů pokusil znásilnit nožem ozbrojený uprchlík. Rodiče vyrazili ven a uprchlíka zadrželi a předali policii. Při policejním vyšetřování vyšlo najevo, že uprchlík již dříve znásilnil jiného chlapce (12) a propustil ho, až když mu chlapec předal celé kapesné. Podle policie stihl uprchlík za loňský rok 35 trestných činů – násilí a bití, vyhrožování, sexuální obtěžování a vloupání… Podle oficiálních údajů je uprchlík nezletilý (16), tomu ale nikdo nevěří. Falšování věku je pro mladé uprchlíky obvyklý fígl, jak získat lepší azylantské výhody.

Dál už to jelo v obvyklých kolejích. Uprchlíka zkoumají nyní psychiatři a bude nepochybně prohlášen za duševně nemocného. Vyhne se tak trestu a za krátkou dobu bude potichu propuštěn na svobodu. Ve Švédsku zůstane. Vše proběhlo jako obvykle za nezájmu oficiálních medií.

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *