Bill Gates má obavu, že lidé nebudou jeho vakcínu proti koronaviru chtít. Vakcína navíc možná ještě nebude „dokonalá“, přiznal Gates

Sdílet

Bill Gates vystoupil v pořadu CNN A. Cooper Live, kde se diskutovala otázka koronaviru a možné vakcinace.

Podle Gatese je největší problém v tom, že lidé budou vakcínu odmítat. Lidé si totiž prý (podle Gatese mylně) myslí, že koronavirus je politický problém. Jinými slovy již nevěří oficiální propagandě o strašlivé pandemii.

Vakcína prý bude k dispozici koncem letošního roku, nebo začátkem příštího. V rozhovoru Gates vyjevil jednu zajímavou věc. Je prý možné, že vakcína ještě nebude perfektní. Prý nebude možná nebude bránit dalšímu přenosu nemoci! B. Gates také cudně zamlčel, že vakcína nebude testována na vedlejší účinky, které mnoho vakcín má. Připomínám, že za 30 let vývoje vakcín proti koronavirům, ani jeden pokus nebyl úspěšný! Vždy muselo dojít k zastavení vývoje již ve fázi testování na zvířatech. Důvod? Vyvíjené vakcíny vyvolaly over reakci imunitního systému a to následně vedlo ke smrti testovaného jedince – zvířete.

Snaha B. Gatese o masivní celosvětové očkování vyvolává na alternativních mediích mnoho otázek a nejrůznějších teorií a spekulací

Nechat se naočkovat takovou vědecky neprozkoumanou vakcínou od B. Gatese může chtít jenom skutečný hazardér s vlastním zdravím. Nebo nám snad půjdou pánové Prymula, Vojtěch a jejich rodiny příkladem a stanou se pokusnými králíky na vyzkoušení nových vakcín? Co myslíte?

dr. Prometheus


Sdílet

2 Replies to “Bill Gates má obavu, že lidé nebudou jeho vakcínu proti koronaviru chtít. Vakcína navíc možná ještě nebude „dokonalá“, přiznal Gates

  1. Bill Gates v roce 1973 začal studovat na Harvardu. Nejprve studoval teoretickou matematiku, tam však dosáhl pouze průměrné klasifikace. Proto obor změnil na aplikovanou matematiku. V roce 1975 školu opustil. Určitě vás nepřekvapí, že Microsoft toho vlastního moc nevyvinul, ale většinou všechno koupili a dál vyvíjeli pod svou značkou. Bill Gates a Paul Allen také nenapsali MS-DOS. V zásadě IBM slíbili operační systém, který ani vzdáleně neměli, tak koupili 27. července 1981 za 50 tisíc dolarů operační systém QDOS od firmy Seattle Computer Products, což byl v zásadě vykradený CP/M Garyho Kildalla (Control Program for Microcomputers). Gates = obchodník a příšerně vychytralý monopolista.
    https://www.itbiz.cz/pred-30-lety-koupil-microsoft-prava-na-dos

    Zuckerberg v roce 2002 začal studovat na Harvardu psychologii. V roce 2004 školu opustil. Facebook je jen okopírovaný konkurenční MySpace, i stejně tak vypadá, špatně se načítá a je technicky zastaralý. První sociální síť na světě MySpace založili Tom Anderson a Chris DeWolfe v roce 2003. Až do roku 2008 měl MySpace více uživatelů než Facebook.
    https://archiv.ihned.cz/c1-66568600-vitejte-na-hrbitove-aplikaci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *