Protičeská agitka už zase jede. Turisty v Praze přitom okrádají hlavně Arabové, Vietnamci, Cikáni a další imigranti

Sdílet

Korona „pandemie“ skončila a zahraniční turisté se pomalu vrací do Prahy. To nemohlo nechat v klidu protičeské síly jak v cizině, tak u nás doma (havlisté).

Proto hned vyrazila do Prahy německá televize Kabeleins.de, aby natočila záměrně negativní reportáž. Jak prý v Praze zlí Češi okrádají turisty. Toho se hned chopila domácí media. Tak vidíme strašlivou reportáž, kde chudáky redaktory okradou ve směnárně, v taxi a v obchodu.

Jenže nikdo neříká ono B. Kdo tyhle obchody a směnárny vlastní?

Směnárny vlastní většinou Arabové a další muslimové třeba z Pákistánu apod.

Kdo vlastní ony obchody, kde okrádají turisty? Kouzlem nechtěného jsou ale všechny ty obchody provozovány Vietnamci, jejichž večerky zaplavily i nejlukrativnější pražské ulice (Karlova, Václavské náměstí, Na příkopech). Takže si Vietnamci kromě prodeje drog ještě evidentně přivydělávají okrádáním turistů.

Pouliční kriminalita je zas doménou cikánských tlup.

Falešná směna peněz na ulici zase práce gangů z Balkánu. Často Albánci a někdy dokonce Turci. Současně je třeba dodat, že měnit peníze na ulici dnes může jen blázen.

Je to jen pokračování té odporné protičeské propagandy, která tu zuří již od roku 1989. Ta Čechům vnucuje, že jsou nejhorší ze všech a proto mají otročit cizímu pánovi. Ten bude žít z jejich práce a ještě jim sem nastěhuje cizí imigranty. Zkrátka jedná se o psychologickou válku proti českému národu!

Je to také ukázka pokleslé současné žurnalistiky. Ta nechce přinášet zprávy a informace, ale vnucovat svůj (často perverzní) názor a agendu svých majitelů.

Takže je to obvyklá pravdoláskařská lež, jak pošpinit naši zemi a národ. Spíš to nastoluje otázku, zda tu tihle imigranti z Vietnamu, Afriky, či Balkánu mají vůbec být. Vždyť ani za ty desítky let se nedokázali zapojit do normální ekonomiky a jen zvyšují kriminalitu a dělají nám ostudu ve světě! Co je všechny poslat šupem k nim domů, do Bosen, Albánii, Vietnamů, atd? Tam ať si dělají, co se jim zlíbí.

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

One Reply to “Protičeská agitka už zase jede. Turisty v Praze přitom okrádají hlavně Arabové, Vietnamci, Cikáni a další imigranti”

  1. Mohu potvrdit 🙁 v centru okrádají turisty z 99 procent imigranti, Vietnamci, arabove, Albánci, Cikani a negri 🙁 jenze havloidi z nich záněrne delaji „Cechy“:(

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *