Pro režimní německé politické strany si sami posílají výhrůžné dopisy, aby mohly bojovat proti „pravicovému extremismu“

Sdílet

Sice máte ve svých řadách zkušené kádry bývalé STASI, ale i tak někdy lidský faktor sehraje roli a hned je tu ostuda. Přesvědčila se o tom německá levicová strana die Linke (bývalí komunisté). Její bývalý člen posílal výhružné dopisy politikům strany, kteří je pak prezentovali na veřejnosti jako útoky „pravicových extremistů“. Následně požadovali zásahy proti opozici a omezování svobody slova a politické činnosti.

Jenže pachatele (člen Antifa) teď dopadla policie a je z toho trapné nedorozumění. Policie nyní zkoumá, zda pachatel jednal na vlastní pěst, či zda to bylo předem domluvené divadlo pro veřejnost a media. Tohle známe i od nás včetně smyšlených útoků proti cizincům a ilegálním imigrantům.

Antifa se nyní v Německu prezentuje jako „občanská společnost“ a tak z ní určitě V. Havel a jeho pohrobci musí mít radost.

Některé „útoky pravicových extremistů“ se následně ukáží být policejní provokací

Vilém Thel


Sdílet

One Reply to “Pro režimní německé politické strany si sami posílají výhrůžné dopisy, aby mohly bojovat proti „pravicovému extremismu“”

  1. To přece bylo opakovaně i Praze, antifaci posprejovali své kavárny a pak je krnacova chodila čistit za přítomnosti médií, jen to prasklo a byla ostuda

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *