Uprchlíci znásilnili německou dívku (14). Vina je ale házena na rodiče, měli prý jí lépe hlídat

Sdílet

V německém Ulmu začíná soud s pěticí uprchlíků z Afganistanu, Iráku a Iranu, kteří znásilnili mladou dívku, které bylo teprve 14. Podle policie dívka uprchlíky znala, jeden večer se s nimi setkala a nechala se přemluvit k návštěvě bytu jednoho z nich. Tak se na ní uprchlíci vrhli a hromadně jí znásilnili. V Německu nic neobvyklého, chtělo by se říci. Korunu tomu ale tentokrát nasadil starosta Ulmu Gunter Czisch (z merkelovské CDU). Podle jeho názoru to je vina rodičů, že se mladá nezletilá dívka pohybuje večer sama po městě. takže si za to vlastně dívka mohla sama a chudáci uprchlíci jí proti jejich vlastní vůli museli znásilnit… Původní místní obyvatelstvo (etničtí Němci) se ale začalo proti starostovi za tuhle nehoráznost bouřit. Jak mají dnes rodiče mít čas na hlídání dětí, když musí často tvrdě až do noci pracovat, aby z jejich daní mohli pohodlně žít uprchlíci z celého světa?!
Starosta se nakonec omluvil, že to tak nemyslel a že na vině jsou pouze pachatelé (nepoužil ale slovo uprchlíci, nebo žadatelé o azyl apod.).

Pravda je, že soudný rodič by dítěti zakázal se s imigranty stýkat. Jenže to by v Německu bylo jistě posuzováno jako rasismus a dítě by bylo rodičům možná odebráno. Vinu má také 75 trvalého vnucování viny za vše německé, propaganda multikulturalismu a sebe nenávisti.

„Overtonovo okno“ je zas otevřeno o kousek víc. Němci (běloši) přece mohou za vše a tak si nezaslouží nic jiného, než zcela zničit. Tak to přece globální finanční elity naplánovaly a jak se praví v jisté náboženské knize „tak je psáno a tak se i stane“.

MiKi


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *