Černý násilník od Terezína trpí náhle schizofrenií, ale předtím bez potíží přišel do Evropy a páchal kriminalitu. To mu jeho choroba nevadila. Z vězení bude venku ještě letos. Jak moc je nezávislá česká justice?

Sdílet

O případu směšného dosouzení  Abdallaha Ibrahima Dialla za znásilnění 16 leté české dívky bylo již napsáno dost. Násilník z Mali dostal 2 roky. To ve skutečnosti znamená, že se mu započte rok vazby a již letos bude propuštěn na svobodu (možná již dokonce po prázdninách). V tom mu imigrantské neziskovky jistě dobře poradí a pokrokové soudy také nebudou mít námitky. Jak správně upozorňují nezávislá media, přenesl se do ČR model ze západní Evropy. Uprchlík- kriminálník je vždy prohlášen za „duševně nemocného“, uklizen do ústavu a potichu záhy zase propuštěn na svobodu, kde dál páchá trestnou činnost. Tento uprchlík prý trpí schizofrenií. Oficiálně se jedná o velmi vážnou duševní poruchu, rozdvojení osobnosti.

Zajímavé na jeho případu je, že tento výtečník s takto vážnou poruchou bez potíží přicestoval do Německa z Mali (údajně se narodil v Lýbii, ale má občanství Mali). Překročil několik hranic, na lodi ho neziskovky převezly do Itálie a pak Německa, kde páchal opakovaně trestnou činnost. Po vyhoštění nasedl do vlaku a znásilnil českou nezletilou. To se u něj žádná vážná duševní porucha kupodivu neprojevovala. Změna nastala až u litoměřického soudu. Ten ho náhle prohlásil na základě zkoumání soudního znalce Jana Flídra za duševně nemocného a udělil mu směšný trest.

To znovu otevírá vážnou otázku „nezávislost“ české justice, která byla zavedena havlisty pro roce 1989. Jeden z pilířů údajné nezávislosti je doživotní jmenování soudců. Jenže je naše justice skutečně nezávislá, když ve všech politických procesech rozhoduje přesně podle zadání nadnárodních elit? Nebo je jen zcela nezávislá na jakékoliv kontrole českými občany a jimi zvolenými zástupci a ve skutečnosti slouží jako nástroj rozvratu naší země?

Dejte si do protikladu odsuzování českých vlastenců k trestům za kritiku menšin, posty na sociálních sítích a směšné odsouzení (nebo rovnou osvobození) pachatelů z řad vyvolených menšin. Tohle přece nemá se skutečnou spravedlností nic společného! Nejde jen o údajnou korupci soudů, tohle je řízený proces.

Milan


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *