Pepsi zruší 131 let starou značku palačinek a sirupů, je rasistická. Černoši jsou ale proti

Sdílet

Nadnárodní korporace Pepsico plánuje zkušení 131 tradiční značky Aunt Jemima (teta Jemina). Pod touto značnou se prodávají palačinky a sirupy. Jenže na obalu je usměvavá černoška (teta Jamima), která při současné rasové hysterii je prý nepřijatelná.

Vedení společnosti Quaker Oats (vlastní ji Pepsico) již oznámilo, že značka je založena na rasových stereotypech a bude ještě letos zrušena. Co je za rasový problém, když je na obalu tvář usměvavé černošky, která je podle spotřebitelů garancí kvality, již firma neobjasnila. Značka bude ještě letos zrušena a nahrazena jinou.

Komické je, že příbuzní oné černošky se proti rozhodnutí firmy bouří. Jejich příbuzná si tak mohla v roce 1925 slušně vydělávat jako „prezentérka“ firma a byla na svojí práci hrdá stejně jako její černí sousedé a přátelé. To je potvrzuje, že o práva černochů vůbec nejde.

Podobné politicko korektní šílenství zachvátilo celý západní svět včetně sousedního Německa, kde musel výrobce přejmenovat dokonce i čokoládu zvanou Afrika (psali jsme zde).

Tohle je ten západ, kam chtějí „české“ elity patřit?

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *