3/4 europoslanců si myslí, že jejich prací je brečet nad mrtvým zfetovaným negrem recidivistou v USA

Sdílet

To byl vtip, nezbláznili se. Ve skutečnosti jim nezáleží na domorodých Evropanech, chtějí naše sousedství zaplavit cizími rasami, čím tmavší, tím lepší, chtějí abychom se před exoty plazili po břiše, a ti aby nás nakonec pohltili do globalizované žlutohnědé míchanice. Nevolené a popularitě se vyhýbající globální elity na oplátku nebudou europoslancům házet klacky pod nohy při jejich poslancování a při příští kandidatuře. V tom jsou europoslanci stejní, jako někteří guvernéři a starostové v USA, co nechali spořádané, mírumilovné občany na milost a nemilost černošské a Antifácké sběři, vyhecované k zuřivosti tradičními televizemi a novinami.

V pátek 493 europoslanců hlasovalo pro rezoluci, že na životech černých záleží (Black Lives Matter), a zároveň odsoudili bělošské nadřazování se (to je politicky korektní nálepka všem bělošským názorům a snahám udržet si svůj životní ráz a nevítat tmavé přistěhovalectví). V rezoluci také stojí, že rasová diskriminace a obtěžování kvůli rase jsou běžné v celé EU, a pár dalších věcí. 104 europoslanců hlasovalo proti rezoluci, a zdrželo se 67.

Úmrtí zatýkaného je ve třistamilionových Spojených státech, prolezlých černošskými gangy a ilegálními imigranty, prakticky každodenní událost, a hlavně je mimo veškerou pravomoc Evropského parlamentu.
Povzbuzení drancující sběře, které všichni politici v USA ustupují, nechávají ji řádit, a velké firmy jí slibují mnohamilionové dárky, je od europoslanců, slabým slovem, nošení dříví do lesa (ale spíš něco horšího). Slovní kličky, že podporují „mírumilovné protesty“, jsou v dané situaci právě jen slovní kličky. Rezoluce nemá právní závaznost, její význam je symbolický, a davy lidí nezkoumají slovíčka v 11 stránkové rezoluci. Symbolické vyznění je jednoduše „jsme na straně BLM, a uvítáme, když se protesty BLM přelijí i do Evropy“.

Při hlasování (je na straně 336) dělali České republice čest jen europoslanci Hynek Blaško a Ivan David, ti hlasovali proti (všichni 2 europoslanci zvolení za SPD), o něco méně jí dělali čest Alexandr Vondra a Veronika Vrecionová, ti se zdrželi (2 ze 3 europoslanců zvolených za ODS).

Všichni zbylí, marxisti tradiční i novější, bezcharakterní chamtivci, blbci i zbabělci hlasovali pro přijetí vrcholně symbolické rezoluce, podsouvající nám bílým vinu vůči všem ostatním rasám, a věčné omlouvání se jim, odškodňování jich a ustupování jim. Jmenovitě: Dlabajová, Gregorová, Hlaváček, Charanzová, Knotek, Kolaja, Konečná, Kovařík, Maxová, Niedermayer, Peksa, Polčák, Pospíšil, Šojdrová, Tošenovský, Zahradil, Zdechovský. To je přes 4/5 českých europoslanců, ještě horší poměr, než EU celkově!


Sdílet

3 Replies to “3/4 europoslanců si myslí, že jejich prací je brečet nad mrtvým zfetovaným negrem recidivistou v USA

  1. Ta nenávist ke všemu českému ze strany politických „elit“ je nechutna, to si musime pamatovat a vsechno jim to spočítat !

  2. 2 Replies to “3/4 europoslanců si myslí, že jejich prací je brečet nad mrtvým zfetovaným negrem recidivistou v USA” napsal:

    majú to v tých hlavách popletené.Je vidieť,že je to diktát Vatikánu-Genocída.Nejak im ušlo že východným zemí dávajú odpad stravu,ktorú draho títo ľudia musia kupovať.To už na nich nezáleží.A vravieť klamstvá mesto pravdy,na tom tiež nezáleží?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *