Nová hra černochů v USA, „sejmi svého bělocha“. V západní Evropě mají svojí hru zase uprchlíci

Sdílet

Mladí černoši si začali vykládat boj proti rasismu po svém. Začínají bezdůvodně napadat kolemjdoucí bílé lidi. Většinou se jedná o mladé černochy a napadáni jsou staří lidé, nebo ženy. Tedy mnohem slabší oběti, které se nemohou bránit.

Třeba v samém centru New Yorku Manhattanu na 3rd Avenue mezi 15th Street & 16th Street srazil mladý černoch 92 letou stařenku s chodítkem (video je zde). Měla tu smůlu, že se šourala náhodou kolem. Jako obvykle to ale nikoho nezajímá. Problém by možná nastal, kdy byla z vyvolené menšiny, která je u nás v NYC velmi početná. Pak by nastalo vážné dilema, která menšina je víc vyvolená?!

V západní Evropě mají svojí verzi uprchlíci. Jedná se o sexuální napadání a případně znásilnění bílých žen. Ani zde úřady nejeví zájem o jejich potrestání. Tahle hra se bohužel přenesla i k nám do vlasti. Naposledy tu dostal černý uprchlík 2 roky (léčby) za znásilnění mladistvé dívky u Terezína. Letos v létě bude venku a dál řádit jako sexuální predátor povzbuzen směšným trestem.

Sára S. NYC, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *