Bill Gates plánuje vypouštět v USA geneticky modifikované komáry. Chce tak prý snížit jejich počet. Příprava na depopulaci planety?

Sdílet

Koronavirus „přikryl“ řadu podivných procesů. Například firma Oxitech, kterou financuje Bill Gates, plánuje vypuštění milionů geneticky modifikovaných komárů na Floridě a v Texasu. Jedná se prý o samečky komárů, kteří jsou neplodní a tak prý dojde k zničení populace komárů. V březnu tohoto roku odpovědná vládní agentura na ochranu životního prostředí (Environmental Protection Agency) zrušila z neznámých důvodů většinu omezení pro firmy, kterých se podobná opatření týkají. Dříve totiž podobné experimenty nebyly možné. Jistě podivná náhoda. Předtím se totiž místní americké obyvatelstvo proti podobnému experimentu masivně bouřilo. Kdo by chtěl být pokusným králíkem pro nějaké perverzní experimenty, že?

Bill Gates dále pracuje společně s armádou na projektu vakcinace prostřednictvím komárů. Americká armáda již dokonce na tomto poli provádí výzkumy. Jelikož je známo, že Bill. Gates plánuje očkovat celou planetu a současně snížit počet obyvatel. To vyvolává velmi vážné otázky, zda oba projekty nejsou náhodou propojené?

Stále více ukazuje, že koronavirová pandemie sloužila jako zástěrka k provedení mnoha operací, které by za normálních okolností obyvatelstvo odmítlo. Takhle byli vyděšení lidé zavřeni doma a kolem nich se B. Gatesové a jim podobní zatím činili ve svém neblahém díle.

Miki Donák, Texas, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *