Lektorka Cambridge univerzity vyzvala ke „zrušení bělochů“, podle univerzity je to v pořádku a dokonce jí povýšila na profesorku

Sdílet

Lektorka slavné Cambridge university v Anglii Priyamvada Gopal na svém Twitteru napsala, že White Lives Don’t Matter (životy bělochů nejsou důležité) a následně přidala ještě „abolish whiteness“ (zrušte bělošství/bělochy).

Na sociálních sítích se strhla bouře a mnozí požadovali odvolání této otevřeně proti bělošské rasistky. jenže podle univerzity je vše v pořádku a jedná se prý o svobodu slova.

Škoda, že podobně se univerzita nechová, pokud pokud běloši kritizují menšiny. To pak jde vždy o případ rasismu a dotyčný okamžitě končí.

Neomarxistické diktary „liberálních demokracií“ tak otevřeně prosazují proti bělošský rasismus. Podobné je to i u nás. Pokud si někdo dovolí kritizovat vyvolené menšiny LGBT++P, Židy apod, okamžitě dojde k trestnímu stíhání. Vyprávět by o tom mohl třeba předseda Národní demokracie A. Bartoš. Naopak je to ale vždy svoboda slova. Pokud starosta ODS Novotný (sám se chlubí svým židovským původem) uráží etnické Čechy, Rusy apod, jedná se pochopitelně o svobodu slova.

Češi se stali z hlediska platného „práva“ druhořadými občany ve své zemi. Jen by měl zajímalo, zda těm vše ničícím neomarxistickým parazitům dochází, že je oni Češi je také živí.

František J, Florida, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *