Odmítla intenzivní antirasitické školení, tak dostala padáka. Byla přítelkyní britského fotbalového fanouška, který přeletěl nad stadionem s nápisem „White lives matter – Burnley“

Sdílet

Když minulý víkend přeletěl nad fotbalovým stadionem Manchester City malý letoun s nápisem „White lives matter – Burnley“, došlo k velkému pozdvižení. Dotyčný fanoušek dostal doživotně zákaz vstupu na stadion klubu Burnley FC a vyšetřovala ho policie (tak ho nakonec neobvinila – psali jsme zde). Jenže tím to v neomarxistické diktatuře zvané „liberální demokracie“ nemohlo skočit. Postihnout je potřeba přece celou rodinu a okolí dotyčného.

Na vlastní kůži se o tom přesvědčila přítelkyně onoho fanouška Megan. Její zaměstnavatel Solace Foot Health and Reflexology jí propustil. Jako oficiální vysvětlení zaměstnavatel uvedl, že se Megane odmítla účastnit „Intensive Racial Sensitivity training“ (intenzivního školení rasové senzitivity!). To pak dá rozum, že nemůže dál vykonávat své zaměstnání. Že žádný rasový zločin nebo skutek sama nespáchala? Koho to zajímá!?

Štěstí zatím má matka fanouška Jill, tu sice ideo policie dokázala odhalit i pod novým jménem, ale zatím není známo, že by dostala vyhazov kvůli skutku svého syna.

Co mi to připomíná? Klasické totalitní režimy vycházející z ideologie K. Marxe. Není ale divu ideoví otci neomarxismu mají s Marxem mnoho společného a také mají stejnou výchovu a hodnotovou základnu a také stejné sponzory.

Brunclík


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *