Známý německý patolog, „pitvali jsme údajné oběti koronaviru, ani jedna nezemřela na koronavirus“! Je to jen divadlo! Na koho svedou politici blížící se ekonomickou a společenskou katastrofu?

Sdílet

Profesor Klaus Püschel je známý německý patolog a soudní lékař. Jako jeden z mála měl se svým týmem možnost pitvat oběti „údajné epidemie koronaviru“ v Hamburku (k 16.4.2020 bylo v Hamburgu 3953 nakažených koronavirem a 80 osob na něj údajně zemřelo). Podle jeho závěrů v rozhovorech pro německý tisk a televizi, ani jeden z pitvaných zemřelých v Hamburku nezemřel na následky virového onemocnění COVID 19! Všichni zemřelí trpěli již před tím nějakou závažnou chronickou chorobou. mezi nejčastější patřila rakovina (zhoubná nádorová onemocnění), chronické dýchací potíže, onemocnění srdce a oběhového systému, diabetes/cukrovka, často se jednalo o silné kuřáky a obézní jedince. Většinou se navíc jednalo o staré lidi s věkovým průměrem 75 let. U několika málo případů mladších ročníků, např. muže 46 let pitva prokázala, že trpěli závažným chronickým onemocněním, jen o něm nevěděli. Ti lidé by podle něj zemřeli stejně i bez koronaviru.

Prof. Püschel také kritizoval nařízení Kochova institutu v Berlíně, podle kterého každý mrtvý, u kterého se prokáže pozitivní COVID 19 test, by měl být počítán jako oběť pandemie. Takto se mimochodem postupuje i všude jinde ve světě včetně ČR! Je proto evidentní, že ony oficiální děsivé statistiky „obětí“ nemají s realitou nic společného! Také se velmi podivil, že německé úřady naopak zakazují pitvy zemřelých, ačkoliv by to velmi pomohlo objasnění skutečného rizika koronavirusu. Ačkoliv němečtí patologové mají dostatečné kapacity a ochranné prostředky podobná zkoumání provádět.

K situaci v Itálii a USA se vyjádřil ve smyslu, že by se mělo napřed provádět odborné zkoumání a teprve potom přijímat rozhodnutí a ne naopak.

Ale prof. Puschel není jediný odvážný lékař v Německu, který říká nahlas nepříjemnou pravdu. Dalšími jsou třeba Dr. B. Schiffmann (Youtube mu hned smazala profil), nebo Dr. Wodarg, či. prof. dr. S. Bhakdi, prof. dr. Hockertz a někteří další. Vždy se ale jedná o známé odborníky z oboru mikrobiologie, epidemiologie atd.

Podle výše uvedených lékařů se jedná pouze o vyvolávání paniky, která nemá reálný základ. Medii vyděšení lidé pak berou některé nemocnice útokem ačkoliv trpí pouze banálními respiračními potížemi. Onen koronavirus tu byl přece vždy a koronavirů je skoro 100. Fakta ale nikoho prý nezajímají.

Začíná se potvrzovat, že se jedná o uměle vyvolanou krizi globálních „elit“. Na jejím provádění se musí účastnit bohužel všechny země. Kdo nechce hrát tuto hru, jako například iránský náměstek ministra zdravotnictví Iraj Harirchi, tak náhle onemocní a zemře na koronavirus…

Zatím se můžeme jen dohadovat, co je cílem plánů světových elit, které tuhle celoplanetární krizi vyvolaly. Povinné očkování a redukce obyvatelstva? Celkem pravděpodobné, protože o vakcínách se mluví v oficiálních mediích a politických kruzích jako o jediné možnosti ukončit karanténu. Vakcína ale bude prý až za 12-18 měsíců. Moderní neofeudalismus zvaný karanténa, kdy lidé po celém světě budou připoutání k jednomu místu, nebudou smět nikam cestovat ani se stěhovat? To je další reálná možnost, viz ona oslavovaná „chytrá karanténa“ náměstka promořovače Prymuly. Globální geopolitické změny a definitivní zlikvidování vůdčí role Západu? Na to si lze snad již i s jistotou vsadit.

Jedno je ale jisté už teď. Ekonomické a politické důsledky této „krize“ budou dalekosáhlé a z toho se již jednotliví politici nebudou moci vylhat ani za pomoci koblih a mediální masáže. Když přijdete o střechu nad hlavou, práci a z důchodu vám nezbude ani na jídlo, tak se již podobnými marketingovými triky oblbnout nedáte. Stejně jako se lidé začnou určitě bouřit proti omezování svobody a permanentnímu špehování, které nabere podobu Orwellova románu 1984. Můj odhad je, že se to politici pokusí svalit na „odborníky“, kteří jim „špatně radili“. U nás se přímo nabízí náměstek Prymula. Na něj a na ministra zdravotnictví to Babiš snadno svede, že mu špatně radili a on to přece vždy myslel dobře. Bude to stačit? Oni také byli pouze herci v divadle režírovaným někým úplně jiným.

Kdo je náměstek Prymula (převzato od Petra Nováka)

Je to bývalý voják v hodnosti plukovníka, který je údajně brán odbornou veřejností (v médiích byl dán prostor jen těm lékařům a vědcům, kteří o něm mluvili v superlativech) jako naprostý profesionál a znalec na epidemiologii a vakcinologii. Napsal také několik odborných knih. Všiml si někdo o čem ty knihy jsou? Jedna je o jeho hlavním oboru – očkování a je zaměřena na očkování jednotek NATO!!! Druhá, z vědeckého hlediska prý velmi kvalitní, je o nemoci SARS (o té původní nemoci). (Věděli jste o tom, že v roce 2008 Tsa Čchao-Ming, šéf tchajwanské tajné služby oficiálně prohlásil, že SARS byl v Číně vytvořená biologická zbraň, která jim unikla a že na to má důkazy? A co se dělo dál? Politicky byl ve vlastní zemi podroben brutální kritice, vše bylo dementováno, tzn. že to nebyl politický nástroj Tchajwanu a ani schválená provokace a vše bylo zameteno pod koberec. A Čína? Ta se k tomu vůbec nevyjádřila.) A dále napsal knihu o bakteriologických zbraních a jejich možnostech při použití při teroristických útocích!!! Zajímavé, že? Na zastavení C19 byl v ČR určen důstojník, expert na očkování (na boj s viry) a na bakteriologické zbraně (na boj pomocí těchto virů a bakterií). Čím se ještě veřejně proslavil, kromě toho, že najednou „změnil názor“ na promořování? Tím, že chtěl v ČR v rámci státní nemocnice otevřít kliniku tradiční čínské medicíny (TČM) a to neúspěšně – bylo mu to zamítnuto, byť se snažil. Když se ho ovšem na TČM zeptáte, tak vám v klidu řekne, že o ni vlastně mnoho neví, snad jen to, co z ní „prosáklo“ do medicíny klasické. Zajímavé, že? On dal svůj titul a své jméno k veřejnému přetřesu kolegů a politiků, když obhajoval a propagoval něco, co pořádně neznal? Není to tím, že tyto kliniky TČM jsou samozřejmě řízeny na vládní úrovni ČLR? Možná je již zřejmější, proč nás zde řídí voják (nyní má na starost „fízlovací“ systém tzv. chytrou karanténu), expert na bakteriologické a virologické zbraně, očkování (!!!) a má vazbu na ČLR, jejíž systém boje s C19 hned v úvodu bez řečí realizoval?

Juraj Jánošík


Sdílet

28 Replies to “Známý německý patolog, „pitvali jsme údajné oběti koronaviru, ani jedna nezemřela na koronavirus“! Je to jen divadlo! Na koho svedou politici blížící se ekonomickou a společenskou katastrofu?

  1. jo, podpis Juraj Jánošík:-)))))))
    Lidi nevěřte těmto článkům, jsou to nesmysly,…. Zemřelí s pozitivními test na Covid-19 se nepitvají!

    1. Ano pane Jánošíku…………..bez pitvy je přece zcela jasné, že zemřeli na ten Váš Covid…………

    2. No, upřímně řečeno, ten váš podpis pane (paní) Porfyraa také nezní zrovna věrohodně. Ale k té vaší námitce. Každá informace, myšlenka, či hypotéza se dá zpochybnit, nebo jak je v dnešní době tak populární, zesměšnit a zcela zavrhnout. Já osobně jsem vždycky podporoval konstruktivní debatu a rozumnou výměnu názorů, ale vaše poznámka mi nepřipadá jako platný argument, z jednoho prostého důvodu: jak můžete právě vy tvrdit, že doktor Klaus Püschel neprováděl žádné pitvy na údajných obětech koronaviru?

    3. A to je přece právě to divné, ne? Jak může někdo potvrdit příčinu smrti bez řádného ohledání a následné pitvy? Trochu používat hlavu a rozum!

    4. JÁNOŠIK JE ZBOJNIK S MYTOLOGIE SLOVENSKA.ALE JE TO PRCA ZABIT NOC MYSLENKOU ZE SVET JE PÍČA A ROUSKA JEDINYM ŘEŠENIM.ROUŠKA JE OCHRANA KTEROU BY MELI NOSIT U NÁS HLAVNE LIDI V MHD CO PRSKAJI A PLIVOU HEMRY NÁKAZ NA DLAŽBU KTERA SE U NAS NECISTI,POUZE DESTEM,NEBO JENOM NA VACLAVÁKU KTERY ZMENI NA TRAMVAJOVOU NADRAŽNI SEKCI PRIMÁTORA A JEHO BYZNYS JAK SEŘADISTE A TRADICE LZE ZA BRUSELSKE UPLATKY ZNIČIT.VINA ČESKYCH KOLABORACNICH POLITIKU

      1. Píšete, že: „JÁNOŠIK JE ZBOJNIK S MYTOLOGIE SLOVENSKA.“ Jánošík, nie je žiadna postava mytológie. Juraj Jánošík bol skutočný. Bol zbojník, odsúdený na smrť. Sú o ňom riadne písomné zmienky. Napr. záznamy o vyšetrovaní, rozsudok smrti a pod. Teda nie je to mytológia. To by muselo byť mytológiou aj Pražské květnové povstání.

  2. To je hrozná slátanina obsahující spoustu lží a polopravd. A autor Juraj Janošík tomu dává punc důvěryhodnosti :-))))

    1. a kde sou ty lži a polopravdy? Tebe spíš děsí, že se někdo nechce bát těch vašich chazarskejm lumpáren

  3. Pan Juraj Jánošík je asi krycí jméno pro totálně vymaštěného blba Kalouska a jeho věrné družiny Pražské kavárny ! Lidi , copak jste fakt ztratili rozum ! Takovou stránku vytvořím za 1 000,- Kč za 10 minut a můžu tam dát svědectví 10 ti lidí , že Koronavirus vznikl v USA a ti s ním infikovali svého údajného nepřítele Čínu, stejně jako nám do Evropy nasrali mandelinku a do Panamy komáry ! Což na rozdíl od těch nesmyslů pravda je !

  4. podávam trestne oznámenie za ohrozenie verejného zdravia nakoľko následky podobných hoaxov vedie k tomu aby ľudia ignorovali opatrenia

    1. To bude velká sranda, až slovenská policie bude vyšetřovat významného německého patologa, že nepodporuje tu globální šaškárnu. Doporučuji Vám se uklidnit a dát si večer před spaním vždy sklenku něčeho ostřejšího, třeba borovičky, tu máte na Slovensku výbornou, také můžete pít heřmánkový čaj. oboje pomáhá uklidnit rozjitřené nervy

        1. Tatran – je od slova Tatranky, moje oblíbené sušenky, ale i Tatry mám rád, stejně jako většinu Slováků,. Kromě těch otravných bonzáků, ale ty mají jinde také…

      1. chytrák ta nenapadlo že sa dá podať podnet aj v českej republike čiže tu ? a to že píšem po slovensky ešte neznamená že som na slovensku a že to bude na území slovenska ? či tvoje iq ti to nedovolí ? si taký tupý že tvoja sprostosť ti nedovolí vidieť skutočnú pravdu a pravdu ďalej od tvojho krivého nosa však ?

        1. Tak už to v tradici importovaných slovenských Bretschneidrů (fízl a udavač ze Švejka) udělej a ten článek někam nahlaš. To bude sranda, až policajti budou kroutit hlavou, co je to za blba, který je zas otravuje hovadinama…. PS Tatran – je od slova Tatranky, moje oblíbené sušenky, ale i Tatry mám rád, stejně jako většinu Slováků,. Kromě těch otravných bonzáků, ale ty mají jinde také…

          1. ty magor nedonoseny ,tvojou ulohou je obhajovat trestny cin ? a kto sa ohradi tak on by mal bonzovat? co tak ti rozbit tu tupu hlavu na sracky ? tvoj foter urobil jednu chybu ze nepouzil gumu a tvoja mater ze si sa narodil zivy ty idopt nedonoseny , chod radsej fajcit kkty ako to robis ty buzik a neotravuj slusnych ludi

            1. Hele ty poblázněná lesbo, co posluhuješ cizině, mě nevadí, že jsi hloupá, mě vadí, že jsi strašně hloupá a ještě to dáváš ostatním na odiv… napiš to udání, koukal sem se, kde sedí redakce v sekci „o nás!, a redakce sídlí v USA, první dodatek americké ústavy garantuje svobodu slova, to se policie zapotí, až napíše do USA a tam jim odpoví, že podle amerických zákonů je vše ok, tak ať si trhnou nohou.. Jo, když je ženská hloupá, tak už to většinou stojí za to. Ty jsi toho smutným příkladem. Tak se měj a až bude příště pan bůh nadělovat rozum, tak se zase jako minule nekrč někde v zadu 🙂

              1. Ďakujem za vtipné komentáre 😃🙈 takto som sa nesmial už dlho na nejakej stránke o korone..aj keď stránka je ok neviem aký mám na to názor či je to hoax alebo nie.. nemám podložené info čiže to beriem len ako možnosť…no tieto komentáre a hejty 😃😃 Tatran a Tatran v Čechách.. ach jaj. Tiež som Slovák žijúci v Česku 8 let.. aj keď vlastne narodený v Československu .. tieto ,, bratské“ spory sú fun ešte raz diky 😃

                1. 8 let v ČR a ještě jsi se neobtěžoval naučit se jazyk země, která ti dává peníze, bydlení a pravděpodobně, jako mnoha slovákům, vzdělání zdarma? Neumím si představit, že by švéd pracoval a pobíral peníze od dánska a mluvil tam švédsky. Ale prostě lidi na východu se vyznačují absenci respektu k zemím, co je živí a dají příležitosti.

    2. Každý má právo slobodne prejaviť svoj názor ty fašista!
      Ty nerozhoduješ o tom čo je podvod a čo nie a čomu má kto veriť!
      O tom rozjeduje každý sám podľa svojej slobodnej vôle!
      Ty keď sa bojíš tak choď v plynovej maske! Zavri sa doma v pivnici a ostatným daj pokoj!

    3. Udavaní je přežitek komunismu a fašizmu nedělejte to lidi je to sráčské ať se k tomu každý vyjádří svobodně.

  5. Aha, cize teda ‚iba‘ ludia s chronickou chorobou a nad 75 rokov zomieraju, tak naco robit paniku, aj tak by pokapali… 422 milionov ludi na svete ma cukrovku, 1 z 5 ma rakovinu, ochorenie srdca- len v USA ho ma 28 milionov ludi (nenasla som info zo sveta), 2,5 biliona ludi je obeznych, 617 milionov ludi ma nad 65, 65 milionov ludi ma dychacie problemy… teda zoberte si sami kalkulacku a vyratajte si kolko ludi je v ohrozeni keby dostane Covid19… Nie, Covid19 nezabija zdravych ludi, to nieje ziadna novinka, myslim ze vsetkym je dobre jasne ktora je rizikova skupina – ide o biliony ludi, ktory maju existujucu chorobu… Takze podla pana profesora Klausa Puschela, mali by sme zrusit karanteny a.k.a moderni neofeudalizmus a dovolit Covidu19 nakazit kazdeho, a ti co mu podlahnu, no a co ved aj tak by raz zdochli lebo niesu zdravi, aspon nas bude menej. Vyborne pan profesor a potlesk pan Juraj Janosik za tak velmi poucny prispevok.

  6. tak to jsou hodně divoké spekulace divokého janosika 🙂 první pulka se ještě dala, polopravdy, jak to u demogogie bývá. Se spoustou věcí souhlasím, se závěrem však ne a je to pouhá fantazie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *