Uprchlík řádil v bavorském Augsburgu. Napadal náhodné kolemjdoucí mačetou

Sdílet

Hororový zážitek mají za sebou obyvatelé jihoněmeckého Augsburgu. Tam řádil mladý „syrský“ uprchlík z Tunisu (27) a napadal náhodné kolem jdoucí mačetou. Nejprve napadl ranní autobus, který vezl lidi do práce a rozmlátil okno. Za chvíli napadl další autobus a ohrožoval jednu ženu. Když se mu pokusil postavit na odpor mladý Němec, tak ho sekl mačetou do hlavy, přesto ho odvážlivec přemohl a držel až do příjezdu policie.

Nebohý uprchlík (útočník) je nyní v péčí psychiatrů a tak lze očekávat verdikt. Byl to nemocný člověk a nemá to nic společného i islámem. Jako tomu je ostatně v západní Evropě téměř vždy. Uvidíme, zda podobné štěstí bude mít i mladý Němec. Bránit se příslušníkovi vyvolené menšiny není jen tak, to by mohlo vydat na pár paragrafů. Nabízí se rasismus, xenofobie, antisemitismus a předsudečná nenávist… jak to známe i u nás doma v ČR, že pane al Hamaczek?!

Michal D. Mnichov


Sdílet

2 Replies to “Uprchlík řádil v bavorském Augsburgu. Napadal náhodné kolemjdoucí mačetou

  1. Kdyby zustali doma v pralese nebo na pousti, nemuseli by se unavovat s macetou, nozem, vybusninou, nakladakem… jsou to proste dusevni chudacci. Komu neni od allaha dano, od EU nedostane.

    1. Chudak Syran v nasilnicke moci Policie, jak za komancu!
      A jeste k tomu nemocny a udelaji z neho zabijaka, „Alah je Velky a vse vidi“!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *