„Koronavirová hrůza“ v americké televizi versus prázdné nemocnice… „děsivé statistiky“ mrtvých versus vymyšlené úmrtní listy… Tak se dělá „pandemie“

Sdílet

Podle světových medií jsou nyní právě USA hlavním bojištěm při koronavirové pandemii. Media 24 hodin vysílají záběry z údajně přeplněných nemocnic, kde údajně lidé umírají jako mouchy na ten strašlivý virus, dlouhé fronty před nemocnicemi a zcela přepracovaný zdravotnický personál, k tomu se občas přidají záběry hromadných hrobů, kam jsou pohřbíváni údajně tisíce mrtvých obětí.

Jenže realita se zdá být úplně jiná. Například v New Yorku je hlavní nemocnice designovaná k léčbě COVID19 Elmhurst hospital. Oficiální media proto stále dokola vysílají záběry, jak jsou před nemocnicí fronty nemocných pacientů. Jenže záběry nezávislých novinářů a nadšenců ukazují jinou realitu, před nemocnicí během dne není ani noha (video v článku dole), nebo snad nemocní pacienti nejraději chodí do nemocnice večer, kdy jsou zrovna náhodou přítomny televizní štáby?! Stejně tak se ukazuje, že ony hrozivé statistiky mrtvých obětí COVID 19 v New Yorku jsou úřední podvod. Ať je příčinou smrti cokoliv, do úmrtního listu a následné statistiky se zapíše koronavirus! Stačí, že u něj byl detekován koronavirus a dokonce nemusel mít ani respirační potíže. Měl pacient cukrovku, těžce nemocné srdce? Nevadí, zemřel na koronavirus! Rakovina v posledním stadiu? Jasný případ koronaviru! Žádné pitvy, žádná odborná zkoumání patologů…. vše je přece jasné hned od začátku.

V Seattlu (stát Washington) zase tak nutně museli úřady povolat armádu a polní nemocnici, že jí zase pro naprostou nepotřebnost po pár dnech nechali složit a poslat pryč. Jenže mediální děs „jak nebudou volná lůžka pro tisíce nemocných) již v lidech zůstal.

Údajně přetížený zdravotnický personál v nemocnicích v USA, Velké Británii, které se specializují na koronavirus, zas má tolik práce s pacienty, že si může natáčet srandovní videa, jak se během dne hromadně protahují a vesele cvičí.

Do toho se objevují protesty německých lékařů, kteří na statistikách ukazují, že počet pacientů s onemocněním respiračního traktu je letos v únoru a březnu nižší než byl loni! Stejné pochyby vyjadřují i němečtí patologové ohledně příčiny úmrtí většiny obětí pandemie.

Vše ukazuje na to, že realita je jiná než se nám snaží namluvit oficiální media a politici (to platí i u nás doma v ČR). Do toho B. Gates přijde s „nápadem corona pasu“, že kdo nebude mít povinné očkování jeho nadací vyvinutou vakcínou, tak nebude smět cestovat, pracovat ve většině oborů, chodit do školy atd. Politici v západním světě mu hned nadšeně přizvukují. To ani nemluvím o tom, že v Izraeli začali vyvíjet vakcínu proti COVID19 již před vypuknutím pandemie, prý to byla „čistá náhoda“.

Také prý nebudeme moci roky nikam cestovat, aby sme „nákazu“ zase nepřivezli do vlasti tvrdí nám „promořený plukovník“ pan P., momentální funkcí náměstek na ministerstvu zdravotnictví.

Tomu máme věřit?! Jsme svědky globálního divadla, jehož přesné cíle zatím neznáme. Jedno je ale jisté. Globální finanční oligarchie se nám chystá připravit návrat do neofeudalismu, kdy budeme jako nevolníci připoutáni k jednomu konkrétnímu místu. Při tom nás ještě jako obvykle připraví o majetek a svobodu. Tentokrát ale ne v zájmu pokroku a sociální rovnosti (jak slibovali marxisté a komunisté), ale z obavy o naše zdraví…

Rebbecca R. New York City, USA


Sdílet

2 Replies to “„Koronavirová hrůza“ v americké televizi versus prázdné nemocnice… „děsivé statistiky“ mrtvých versus vymyšlené úmrtní listy… Tak se dělá „pandemie“

  1. Ano, tak takhle to je. Zajímalo by mě, jak se ten slizský parchant Bill Gates, dostal na post ředitele zeměkoule, když si dovoluje navrhovat celosvětové očkování. No to by mě fakt moc zajímalo, kde přišel k takové moci a proč bychom se tomu kktvi měli podvolit? Je to snad Bůh? Tak mu nestačí Microsoft, on chce vakcinací implementovat různé nemoci (a čipy), a pak zbohatnout na prodeji vakcín – léků, které by „řešily“ ty jeho zaseté nemoci tou vakcínou na kokotvir? Hmmm, chytré, ale průhledné. Nepochopím lidi, kterým prostě nestačí být multimilionářem. Co vlastně tedy chtějí? Viz. Babiš. Co vlastně ještě chtějí? Být Faraonem, živoucím Bohem? Já si neumím představit, co bych dělal s miliónem korun. Toto nedokážu pochopit, sorry, jako.

  2. Jo a toho Prymulu, nechte bejt. On je Profesor, opravdový profík, vojenskej. Pokud mu svěřili úkol, dozorovat nad celou republikou, tak prostě nemůže jinak, než trvat na tom, že by se měl celý národ, pohybovat pouze ve skafandru. Tak to prostě je a z jeho profesního hlediska, mu to nemůžete mít za zlé. Má pravdu. Toto jest cesta k zabránění přenosu, hotovo dvacet a nic jiného od něj nečekejte. Ty roušky…za chvíli to bude v letnich teplotách kontraproduktivní, to je jasné. Chtělo by to někoho s kompetencí, který by rozhodl, že takhle teda ne, kámo. Není možné nosit hadru na tlamě ve 30 stupních u pásu ve fabrice, na 12 hodin, wolečku! To si kurwa zadělá na vyrážku a zápal plic, ty „profesóre“…Jenže, nikdo takový, tam není. Rouška v autě, jsem tam sám=nesmysl. Jak dlouho jim to trvalo pochpit? Prymula – v autě, nejlépe ve skafandru a to ještě na cestě na oběžnou dráhu…No nic. Kdyby zitra vyhlasili, že musite mít hlavu zakrytou zasraným, černým, igelitovým pytlem, tak si ještě vymyslite, vy pitomci soutěž, o nejhezčí mašli pod krkem. A na to, dám krk, jakože mám jeden…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *