Soudní fraška v Německu. Uprchlík zabil Němce a u soudu dostal 2 roky podmínku a 120 hodin veřejných prací!

Sdílet

V říjnu 2017 zabil Samir H. ve východoněmeckém městě Lutherstadt Wittenberg mladého Němce Marcuse Hempela, který šel odpoledne s přítelkyní do místního nákupního centra. Po krátké slovní potyčce vyprovokované syrským uprchlíkem, došlo ke strkanici a následně zaútočil uprchlík na Němce pěstmi a ten padl na zem a později zemřel v nemocnici na následky otoku mozku. Uprchlík se dal s kumpány na útěk, ale byl později dopaden.

Co následovalo, ale předčí veškeré noční můry. Po několika odložených jednáních, kdy celou dobu uprchlík běhal na svobodě. Letos v únoru vynesl soud v Magdeburgu neuvěřitelný rozsudek. Odsoudil uprchlíka ke 2 leté podmínce a 120 hodinám sociálně veřejných prací! Celé soudní jednání byla fraška, Soudkyně například odmítla zkoumat věk uprchlíka, který se podle nejrůznějších policejních záznamů pohyboval v rozmezí od 13 do 27 let! Přitom se věk dá potvrdit lékařskými metodami velmi přesně. Následně soudkyně odmítla vyžádat další policejní informace, zda je uprchlík již soudně trestán. Podle prokurátora se prý jednalo o „nešťastnou náhodu s tragickým koncem“ a dokonce prokurátor původně hovořil o tom, že se v případě uprchlíka jednalo o „nutnou obranu“. Což odvolal až na základě tlaku místních politiků opoziční AfD!

Agresivní uprchlík tedy nestráví ve vězení ani JEDEN DEN!

Otec zavražděného je pobouřen, Prý se jedná o soudní frašku, kterou každý vidí.

Tak to je dnes přátelé Německo, vyvolené menšiny stojí zcela mimo zákon a je jedno, zda mordují, či znásilňují místní obyvatelstvo. Policie a soudy místo toho stíhají „předsudečnou nenávist“ a posty na internetu!

Přiveze nám paní Šojdrová z KDU-ČSL a jí podobní takové „sirotky ze Sýrie“ k nám domů? Nebo tu již dokonce jsou?

VIP


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *