Americká banka J.P. Morgan předpovídá v druhém čtvrtletí pokles amerického HDP o 40% a nezaměstnanost 20%. Vypukne chaos a občanská válka?

Sdílet

Americká banka J.P. Morgan předpovídá ve svých analýzách pro 2. čtvrtletí roku 2020 pokles HDP o neuvěřitelných 40 procent a nezaměstnanost na úrovni 20 procent. Vše má být důsledkem vládou nařízené karantény kvůli pandemii koronaviru v USA.

Jen pro ilustraci v době tzv. Grand depression (po krachu na Wall street v roce 1929) byla nezaměstnanost na úrovni 25 procent.

Co podobný obrovský propad národního hospodářství a uvržení desítek milionů lidí do existenční chudoby bude pro USA znamenat? Dojde na rozsáhlé rabování a následnou občanskou válku a úplný rozvrat země? Nebo se vládě podaří udržet pořádek?

Jisté ale je již dnes, USA jako super velmoc číslo 1 nenávratně končí. Své místo předaly Číně.

Co to znamená pro nás v ČR? Multikulturní a LGBT totalitu (výmysl tzv frankfurtské školy) made in USA by měla nahradit totalita a la „Velký bratr,“ která se již léta testuje v Číně. jedná se o takzvaný „kreditní systém sociální spolehlivosti“. Je jistě náhodou, že „česká“ vláda připravuje „chytrou karanténu“, která bude následně sloužit ke špehování obyvatel. K tomu si připočítejte očkovací pas, kdo ho nebude mít, tak nebude moci cestovat, studovat a chodit do práce (vynález B. Gatese). Musíme začít přemýšlet, jak se podobným plánům globálních elit bránit.

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *