Židovští pedofilové se schovávají v Izraeli. Rabíni jsou údajně stejní pedofilové jako katoličtí knězi

Sdílet

Americká stanice CBS vysílala velmi zajímavý pořád o amerických pedofilech židovského původu, kteří se skrývají před spravedlností v Izraeli. Například Jimmy Julius Karow  v roce 2000 zneužil 9 letou židovskou dívku a utekl před spravedlností do Izraele. Tak zneužil další děti a byl odsouzen, ale izraelská policie neudělala nic v případě jeho zločinu v USA, ačkoliv byl na oficiálním seznamu hledaných osob Interpolu.

Naštěstí se ho podařilo dopadnout díky práci americké židovské organizace Jewish Community Watch (JCW), která se zabývá vyhledáváním židovských pedofilů na útěku. Podle JCW je to jen jeden z mnoha případů, kdy se židovský pedofil po odhalení přesune za pomoci mnoha dalších osob z židovské komunity do Izraele, kde automaticky získá občanství a je mimo dosah zákona a v klidu si v Izraeli žije a často dál páchá pedofilní zločiny. Podle JCW je údajně zneužívání dětí židovskými předáky a náboženskými autoritami úplně stejné jako v současné katolické církvi, většina z jejich obětí je přitom rovněž židovského původu. Někteří kritici pedofilie se odkazují na pasáže v talmudu, který údajně umožňuje sex s nezletilou dívkou a uzavření manželství s dívkou starší 3 let a sex s dívkou starší 9 let, což je velmi podobné muslimským zvykům.

Nepřístupnost talmudu pro nežidovskou veřejnost dává prostor pro vznik mnoha spekulací a konspiračních antisemitských teorií, včetně pedofilie

Není bez zajímavosti, že stejně laxní přístup měly a mají izraelské úřady v případě židovských komunistických zločinců, kteří se podíleli na masovém teroru v bývalém komunistickém bloku.

Sára S.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *